Otvara se put ka Bernabeuu  Konte može da trenira ekipe van Engleske

Izvor: B92, 27.Okt.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se put ka Bernabeuu " Konte može da trenira ekipe van Engleske

Italijanski trener Antonio Konte mogao bi da preuzme neki strani fudbalski klub, u skladu sa obavezama iz ugovora koji ima sa Čelsijem, preneo je Skaj.

Čelsi je pre isteka ugovora, u julu, otpustio Kontea, ali ga i dalje isplaćuje, tokom poslednje godine tog ugovora.

Kako je naveo Skaj, Konte ima obaveze prema Čelsiju ali samo u slučaju da on namerava da preuzme neki engleski tim ove sezone.

On bi tako, bez dozvole Čelsija, mogao da preuzme Real >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Madrid, ako uprava tog kluba odluči da otpusti trenera Đulena Lopetegija.

To je u suprotnosti sa medijskim natpisima iz Italije, koji navode da je Konte postigao dogovor sa Čelsijem da ga oslobodi ugovora.

Skaj je naveo da su predstavnici predsednika Reala Florentina Peresa kontaktirali Kontea pošto su želeli da znaju da li je u mogućnosti da preuzme klub.

Mediji spekulišu da bi Real mogao da otpusti Lopetegija, posle razočaravajućeg početka sezone, uključujući i niz od samo jedne pobede u poslednjih šest utakmica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.