„Orlovi“ će u Južnoj Africi biti u sigurnim rukama dr Marijane

Izvor: 24sata, 21.Maj.2010, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlovi“ će u Južnoj Africi biti u sigurnim rukama dr Marijane

Marijana Kovačević, misteriozna doktorka koja je postala poznata širom sveta pošto je izlečila povrede nekih od najskupljih fudbalera na svetu, biće priključena lekarskom timu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, preneo je britanski „Dejli mejl“. U Fudbalskom savezu juče nisu želeli da potvrde, ali ni da demantuju ovu vest.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Izabran slogan za autobus 'Orlova'

Izvor: B92, 21.Maj.2010

"Igramo srcem, vodimo osmehom" je slogan koji će biti ispisan na autobusu reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Južnoj Africi...Autor pobedničkog slogana je Aleksandra Vasiljević koja je osvojila i nagradu, poklon generalnog sponzora, proizvođača automobila Hjundai - model i10. Hjundai...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.