Orlove u Pazovi sačekalo iznenađenje (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlove" u Pazovi sačekalo iznenađenje (video)

Reprezentativci Srbije okupljaju se ovog popodneva u Staroj Pazovi, a FSS se potrudio da im priredi prijatno iznenađenje.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić zakazao je za ponedeljak okupljanje igrača koje je pozvao za predstojeće duele sa Nemačkom i Portugalom.

"Orlovi" će se okupiti u SC FSS u Staroj Pazovi u 18 časova, a odmah zatim odradiće i trening jer ih već sutra čeka put u Volfsburg na prijateljski meč sa "Pancerima". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pošto se reprezentativci pet meseci nisu našli na okupu u srpskoj kući fudbala, ljudi iz Saveza potrudili su se da ih danas sačeka lepo iznenađenje.

Reprezentativce je u SC FSS u Staroj Pazovi sačekala nova svlačionica u kojoj je svako mesto personalizovano fotografijama reprezentativaca, a tu je i sadržaj koji će momcima pripremu za izlazak na teren učiniti mnogo prijatnijom.

🆕👌 Naše reprezentativce je danas dočekala nova svlačionica. 🇷🇸🦅#SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS pic.twitter.com/p3N8D0bjxi

Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) 18. март 2019.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija zbog povreda bez Kolarova, Matića, Tadića, Fejse i Kostića

Izvor: Danas, 18.Mar.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da veliki broj igrača ima problema sa povredama, što dodatno otežava posao pred duele sa Nemačkom i Portugalom. Članak Srbija zbog povreda bez Kolarova, Matića, Tadića, Fejse i Kostića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

NA SVETSKOM NIVOU! OVO SE NE VIĐA ČESTO: Orlove u Kući fudbala sačekalo veliko iznenađenje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019

Reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi...Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Kući fudbala u Staroj Pazovi pred mečeve koje Orlove očekuju protiv Nemačke i Portugalije u 18 časova, a posle toga odradila i trening jer će već sutra putovati u Volfsburg gde će igrati protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nova, dobro poznata lica, na treningu "Orlova" (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 00:00

Podsetile su fotografije sa večerašnjeg treninga "Orlova" na neka vremena kada je reprezentaciji išlo dosta bolje...Reprezentativci Srbije okupili su se večeras u SC FSS u Staroj Pazovi i odmah prionuli na posao...Tokom večeri je odrađen prvi trening, a na terenima SC FS Srbije našla su se i neka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.