Ona je ćerka FUDBALSKE LEGENDE, uslikana je kako TRČI U PRETESNOM KOMPLETU i nemoguće je ne gledati u njene obline (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je ćerka FUDBALSKE LEGENDE, uslikana je kako TRČI U PRETESNOM KOMPLETU i nemoguće je ne gledati u njene obline (FOTO)

Šta bi joj tata rekao?

Model Bjanka Gaskojn period izolacije koristi da se posveti sebi, pa redovno trči i trenira na otvorenom, a nedavno su je paparaco fotografi fotografisali upravo u tom trenutku.

Atraktivna plavuša vežbala je u tesnom bordo kompletu, a helanke i minijaturni top istakli su sve njene atribute.

Bjanka i inače uživa u pokazivanju svog bujnog poprsja i zanosnog tela, pa nije ni čudo što je na Instagramu prati gotovo 300.000 ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona svakodnevno objavljuje izazovne fotografije, a komplimenata i pozitivnih komentara joj ne manjaka.

Ova 33-godišnjakinja je inače ćerka fudbalske legende Pola Gaskojna, a proslavila se učešćem u nekoliko rijaliti programa, između ostalog i "Velikom bratu".

Još Bjankinih fotografija pogledajte u sledećoj galeriji.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.