Oglasio se i Jokanović: Evo šta je poručio srpski trener

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Jokanović: Evo šta je poručio srpski trener

Srpski fudbalski stručnjak posle nepune tri godine više nije trener Fulama, a na njegovo mesto stiže Klaudio Ranijeri, trener koji je proslavio Lester.

Slaviša Jokanović je posle nepune tri godine napustio Fulam. Klub koji je sačuvao od ispadanja u treći rang uspeo je da dovede do Premijer lige, ali tamo nije dobio dovoljno vremena da ga ponovo uzdigne.

Surova težina rasporeda i serija poraza doveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su do smene srpskog stratega, zbog čega su na kraju negodovali i navijači. Ali, takve stvari se jednostavno dešavaju u surovom profesionalizmu.

We9;ve been on an exciting journey together... #FFC pic.twitter.com/65QGFPZ6R1— Slavisa Jokanovic (@Jokanovic) 15. новембар 2018.

Jokanović iz Fulama odlazi uzdignute glave i sa osećajem velikog ponosa, što potvrđuju i njegove reči u saopštenju koje je objavio na svom zvaničnom Tviter profilu.

- Moje vreme kao menadžera fudbalskog kluba Fulam je isteklo. Uvek je razočaravajuće kada se tako nešto desi, ali moj boravak u Fulamu izaziva ogroman ponos i zahvalnost, budi memorije koje su nastale odmah nakon mog imenovanja u ovom fantastičnom klubu pre skoro tri godine. Bili smo zajedno na uzbudljivom putu. Taj put je počeo kada smo izbegli ispadanje u Ligu 1 u prvoj sezoni, posle čega smo stigli do plej-ofa za plasman u Premijer ligu, a nastavljeno ovom trećom godinom mog boravka kada smo uspeli da se plasiramo u najviši rang takmičenja tog nezaboravnog dana na Vembliju. Verujem da smo navijačima podarili prepoznatljiv fudbal i tim na koji mogu da budu ponosni. Još uvek sam uveren da smo mogli da preokrenemo stvari posle lošeg starta u ovoj sezoni, baš kao što smo to uradili prethodnih sezona, ali poštujem i prihvatam odluku kluba. Želim da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao priliku da vodim ovaj tim, kao i za njegovu ljubaznost. Zahvaljujem svima u fudbalskom klubu Fulam. Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom i svim zaposlenima. Igračima želim da zahvalim za napore i poslvećenost. Na kraju, izražavam ogromnu zahvalnost navijačima Fulama zbog podrške od trenutka kada sam stigao u klub, kao i zbog njihove izuzetno dirljive poruke nakon mog odlaska.

Želim svima sve najbolje u budućnosti - zaključio je Slaviša Jokanović.

Već se po engleskim medijima piše koji klub bi mogao srpski stručnjak da preuzme, a ostaje samo da se vidi konačan epilog priče.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.