Održan žreb za fudbalski turnir na OI

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 13:02

Održan žreb za fudbalski turnir na OI

Fudbalska reprezentacija Brazila igraće u Grupi D na Olimpijskim igrama u Tokiju sa Nemačkom, Obalom Slonovače i Saudijskom Arabijom, odlučeno je žrebom.

Brazilski fudbaleri će braniti zlatnu olimpijsku medalju osvojenu na Igrama 2016. čiji su bili domaćini.

U finalu su igrali protiv Nemačke, sa kojom će u Tokiju biti u istoj grupi.

Grupu A čine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Japan, Južna Afrika, Meksiko i Francuska, u Grupi B su Novi Zeland, Koreja, Honduras i Rumunija, a u Grupi C Egipat, Španija, Argentina i Australija.

Olimpijske igre u Tokiju, koje su prošle godine odložene zbog pandemije koronavirusa, trebalo bi da se održe od 23. jula do 8. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TURNIR NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Nemačka na Brazil, Španici i Argentinci u istoj grupi

Izvor: Kurir, 21.Apr.2021

Održan je žreb za fudbalski turnir na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju, gde su 16 ekipa raspoređene u četiri grupe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.