Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2021, 00:44

Odličan fudbal na Velodromu i meč karijere Salifa Kauija (VIDEO)

Marselj savladao Nicu u uzbudljivom okršaju, uz dva pogotka Tunišanina - 3:2

Kada se sastaju Marselj i Nica, spektalularni mečevi su uvek opcija. Takav je bio i večerašnji na Velodromu, na kojem je postignuto pet golova, od čega jedan više u dresu gostiju. Meč je obeležio vezista domaćih Saif Kaui, koji je postigao premijerne golove za ekipu Nasera Largea - 3:2 (2:0).

Large se dva puta upisao u strelce, pa večerašnji okršaj sa Nicom može >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se smatra najvažnijom utakmicom u njegovoj karijeri. Ovaj centralni vezista stigao je u Olimpik bez velike pompe u julu 2018. godine iz Tura za obeštećenje od 1.000.000 evra, a u dresu slavnog kluba sa Velodroma u prethodne dve sezone zabeležio je ukupno 20 nastupa, bez postignutog gola.

Do debitantskog pogotka u dresu Marselja Kaui je stigao u 42. minutu, kada je dobro ispratio kontranapad svog tima i odlično reagovao na povratnu loptu Luisa Enrikea, a već u 53. je bio u pravom trenutku na pravom mestu da još jednim preciznim udarcem savlada Valtera Beniteza.

Marselj je na ovom meču poveo golom Alvara u 14. minutu, dok je Nicu prvi put u život vratio Amin Gouri u 47. minutu. Gosti su do drugog pogotka stigli u 87. minutu, zahvaljujući Maliku Slekukiju, ali je posle toga ostalo isuviše malo vremena da bi stigli do izjednačenja.

Domaćin se probio do šestog mesta na tabeli i zaostaje 12 bodova za četvrtoplasiranim Monakom, uz utakmicu manje, dok je Nica na razočaravajućoj 14. poziciji na tabeli Lige jedan, ali joj još uvek nije ozbiljno ugrožen prvoligaški status.

FRANCUSKA 1 – ODLOŽENI MEČ 11. KOLA

Sreda

Marselj - Nica 3:2 (2:0)

/Alvarao 14, Kaui 42, 53 - Gouri 47, Seluki 87/
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.