OSTAJE U MINHENU: Gorecka produžio ugovor sa Bajernom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 17:28

OSTAJE U MINHENU: Gorecka produžio ugovor sa Bajernom

Vezista će u Bavarskoj ostati do 2026.

Nemački fudbalski reprezentativac Leon Gorecka produžio je ugovor sa minhenskim Bajernom do leta 2026. godine, objavio je klub.

Gorecka, 26-godišnji vezni fudbaler, karijeru je počeo u rodnom Bohumu, a u redove prvaka Nemačke došao je 2018. godine iz Šalkea i na 82 ligaška nastupa za Bajern postigao je 19 golova. Visoki vezista prošao je sve selekcije nemačke reprezentacije, a za A tim do sada je odigrao 38 utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz 14 postignutih golova.

 - S Bajernom sam do sada osvojio tri titule u Bundesligi i trofej Lige šampiona, a biće još lepše ako ponovimo takve rezultate -  rekao je Gorecka, kome je dosadašnji ugovor sa Bavarcima isticao na kraju tekuće sezone.

Sudar dva najveća favorita za prvo mesto u grupi. Crvena zvezda je blagi favorit sa kvotom 2,15 pošto kod kuće nije izgubila još od Bajerna. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,31. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Crvena zvezda – Braga.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda Čelsija objavila snimak pljačke – ostao bez trofeja VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2021

Fudbaler Čelsija i engleske reprezentacije Ris Džejms objavio je snimak sa sigurnosnih kamera svoje kuće tokom pljačke koja se dogodila u utorak...Dok je bio na terenu igravši utakmicu Lige šampiona protiv Zenita, njegova kuća je napadnuta od strane razbojnika...Oni su odneli novac, nakit, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.