ODLUČIO DA NIKAD NE ZABORAVI: Legnda BiH istetovirao sliku najvećeg poraza u karijeri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 10:16

ODLUČIO DA NIKAD NE ZABORAVI: Legnda BiH istetovirao sliku najvećeg poraza u karijeri (FOTO)

Neobičan potez.

Nekadašnji kapiten i legenda fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegobine Sergej Barbarez odlučio se na neobičan potez, pošto je rešio da zauvek ovekoveči detalj iz meča koji je bio njegov najveći poraz u karijeri.

Barbarez je odlučio da istetovira fotografiju sebe dok stoji pognute glave na stadionu ''Rajko Mitić'' posle poraza Bosne i Hercegovine od tadašnje Srbije i Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj

Sergej Barbarez ima novu tetovažu! 💪💪💪

A post shared by 𝐁𝐇𝐅𝐔𝐃𝐁𝐀𝐋.𝐁𝐀 (@bhfudbal.ba) on Jul 16, 2020 at 7:01am PDT

Zmajevi su gostovali u poslednjem kolu kvalifikacija u Beogradu i poraženi su minimalnim rezultatom 1:0 pogotkom Mateje Kežmana, a tim trijumfom su Srbija i Crna Gora pod selektorskim vođstvom nedvno preminulog Ilije Petkovića otišla na Mondijal, dok je Bosni pobeda bila neophodna za plasman.

@sergej.barbarez.official 🙏✍🏻❤️ #tetoviracnica #tattoo #tattoos #tattooed #ink #inked #inkedup #lineworktattoo #sarajevo #bosnia #bosna #art #sergejbarbarez #soccertattoo #footballtattoo

A post shared by Haris Sarajlic (@tattoosbyharris) on Jul 15, 2020 at 12:16pm PDT

Barbarez je tokom karijere igrao za Velež, Hanover, Union iz Berlina, Hanzu, Borusiju Dortund, Hamburger i Bajer Leverkuzen, dok je za rprezentaciju Bosne i Hercegovine eigrao od 1998. do 2006.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.