“Njuzovci” igraju fudbal sa migrantima u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Njuzovci” igraju fudbal sa migrantima u Pirotu

Tribinom o prisustvu migranata u medijima, ali i revijalnom utakmicom u malom fudbalu u kome će igrati Piroćanci i migranti koji borave u ovom gradu, redakcija popularnog portala Njuz.net posetiće Pirot.

“Migranti u medijima i društvene mreže” - naziv je tribine koje će se održati 18. jula u prostorijama Narodne biblioteke, gde će popularni Njuzovci razgovarati o aktuelnoj migrantskoj situaciji, ali i o komentarima koje građani ostavljaju ispod članaka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i vesti povezanih sa migrantima.

Sa ciljem upoznavanja 2 populacije, gde bismo kroz našu aktivnost podigli svest o tome da bez obzira na životne prilike i trenutnu situaciju uživamo u istim aktivnostima, organizujemo neformalni mini-fudbalski meč u kom učestvuju pomešane ekipe lokalnog stanovništva i migranata koji borave u Pirotu - najavljuju organizatori.

Fudbalski meč biće organizovan 19. jula na mini-pič terenu kod Sportskog centra.

Organizator tribine i fudbalskog meča je Mreža psihosocijalnih inovacija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.