Nismo zaslužili poraz, ali to je fudbal

Izvor: B92, 26.Nov.2022, 18:20

"Nismo zaslužili poraz, ali to je fudbal"

Selektor Tunisa Džalel Kadri izjavio je posle poraza od Australije na Svetskom prvenstvu u Kataru, da njegov tim nije zaslužio da izgubi.

"U prvom poluvremenu nismo bili u najboljem izdanju, naterali su nas Australijanci da igramo kako su oni hteli. U drugom poluvremenu imali smo jako dobar protok lopte. Rekao bih da nismo zaslužili da izgubimo, ali to je fudbal", rekao je Kadri.

Fudbaleri Tunisa izgubili su danas od Australije sa 0:1, u utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugog kola Grupe D Svetskog prvenstva.

Kadri je dodao da zna da je njegov tim, kada je reč o plasmanu u osminu finala, izgubio odlučujuću utakmicu i da preuzima odgovornost.

Naredni meč Tunisa, koji je ostao na jednom bodu, biće protiv Francuske, branioca titule.

"Svesni smo da će u sledećem meču biti veoma jak protivnik, ali ponekad ima iznenadjenja. Moraćemo da damo sve od sebe", rekao je Kadri.

Tunis će u poslednjem kolu igrati protiv Francuske, a Australija protiv Danske. Te utakmice su na programu 30. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.