Nikolić i zvanično u Radu, na Banjici do juna 2013. godine

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i zvanično u Radu, na Banjici do juna 2013. godine

Mladi fudbalski trener Marko Nikolić potpisao je ugovor sa Radom, prema kojem će na klupi "građevinara" ostati do juna 2013. godine.

Dosadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije na taj način vratio se u klub gde je stekao punu afirmaciju.

"Veliko mi je zadovoljstvo, ali i obaveza da nastavim tamo gde sam stao pre par meseci. Odlučujući faktor da donesem ovu odluku je zasnovan na mojoj želji daljeg usavršavanja i afirmacije", rekao je NIkolić na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvaničnoj promociji.

On je konstatovao da u odnosu na tim koji je ostavio nedostaju samo golman Borjan, Jovančić i Milivojević.

"Ovo su isti oni igrači sa kojima sam izborio izlazak u Evropu. Želim da iz meča u meč napredujemo, a uveren sam da će naredni šampionat biti prava potvrda vrednosti ovog mladog tima", rekao je Nikolić, koji se posebno zahvalio čelnicima Fudbalskog saveza Srbije što su mu omogućili da se vrati na Banjicu.

Povezane vesti: Partizan i Rad izmirili obaveze, nema više dužnika u Superligi Trener Rada podneo ostavku!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić na klupi Rada do 2013.

Izvor: B92, 06.Mar.2012

Fudbalski klub Rad u utorak je zvanično predstavio Marka Nikolića kao novog trenera 'građevinara'...Nikolić se na klupu tima sa Banjice vraća posle više od pola godine, a sa klubom je potpisao ugovor do leta 2013. godine..."Veliko mi je zadovoljstvo, ali i obaveza da nastavim tamo gde sam stao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.