Nije samo Lalat, fudbaler Radnika dobio DESET utakmica suspenzije!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo Lalat, fudbaler Radnika dobio DESET utakmica suspenzije!

Žestoke kazne DIsciplinske komisije.

Nakon što je izrečena kazna Nenadu Lalatoviću od pola miliona dinara i tri utakmice suspenzije, Disciplinska komisija FSS-a je donela odluku da kazni Vojvodinu.

Fudbalski klub Vojvodina kažnjen je sa milion dinara zbog izdatog saopštenja.

Fudbaler Radnika iz Surdulice Risto Ristović suspendovan je na čak 10 utakmica zbog nasilnog ponašanja na utakmici protiv Napretka.

Ristović je u utakmici osmog kola igranoj za vikend u Surdulici dobio crveni karton u 60. minutu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FK Novi Pazar kažnjen sa pola miliona

Izvor: SandzakPress.net, 19.Sep.2019, 14:58

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je FK Novi Pazar novčanom kaznim u iznosu 500.000 dinara. Ovaku odluku komisija je donela na osnovu prijave komseara za takmičenje zbog kršenja disciplinskih normi na utakmici 6. kola protim Budućnosti iz Dobanovaca. Kršenje propisa nastalo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.