Neviđeno u istoriji srpskog fudbala: O ovom skandalu će se godinama prepričavati! (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Nov.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeno u istoriji srpskog fudbala: O ovom skandalu će se godinama prepričavati! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska utakmica odigrana danas u Subotici između Spartaka i Borca iz Čačka , osim po rezultatu 3:1, ostaće upamćena i po situacijama koje su još jednom dokazale da je srpski klupski fudbal predmet šale na društvenim mrežama.

Superliga takve scene nije videla, jer su igrači Borca iznervirani odlukama sudije Milana Ilića, koji je dodelio dva crvena kartona gostujućim igračima, kada su se bunili zbog penala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji je dosudio za Spartak u finišu prvog poluvremena odlučili da sednu na travu iz protesta i okrenuli su leđa protivnicima i sudiji.

Absolute scenes penalty awarded to Spartak two sent off and Borac threatening to walk off and now a sit down protest! Borac players restart but are deliberately kicking the ball out of the ground #SerbianGH3 pic.twitter.com/U5JsdK193U

Prekid je trajao desetak minuta, a onda je utakmica ipak nastavljena i Spartak je došao do izjednačenja golom Savkovića sa bele tačke.

Međutim, u nastavku utakmice viđena je totalna opstrukcija igre od strane iznerviranih igrača Borca, koji inače štrajkuju i protiv svog kluba prethodnih dana zbog neisplaćenih zarada.

Goal kicks going straight out of the stadium too from the Borac Čačak goalkeeper ???? pic.twitter.com/CWUDdcfMHG

Kada god bi lopta došla u posed golmana Borca Vladimira Bajića, on bi je ispucao svom snagom van terena i to tako da prebaci tribine i izbaci je potpuno van stadiona. Po završetku meča golman Borca je prišao sudiji Iliću i zagrlio ga, što je takođe bio vid ironičnog protesta.

Scene kakve su samo pokazatelj sramote u srpskom fudbalu, a čelni ljudi bi posle ovoga morali i da porazmisle kakvim arbitrima dozvoljavaju da sudi, jer srozavaju ugled srpskog fudbala, a ovo je samo jedan u nizu katastrofalnih odluka koje su viđene na našim terenima u poslednjih nekoliko kola, a da ne govorimo o tome koliko ih je bilo u prošlosti.

Borac Čačak goalkeeper has been kicking the ball out of the stadium every time he gets the ball and at goal kicks. Crazy scenes! pic.twitter.com/kmORjT5tfb
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.