Neroazuri oduševljeni - vraća se Morati, dovodi ga Anjeli!?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neroazuri" oduševljeni - vraća se Morati, dovodi ga Anjeli!?

Pomalo čudna inicijativa uzevši u obzir koliki je rivalitet između dva Juventusa i Intera.

Trka za izbor predsednika Fudbalskog saveza Italije se nastavlja.

Zvaničnu kandidaturu podneo je izvesni Gabrijele Gravina kojeg su podržali italijanski fudbalski amateri, sudijska i trenerska asocijacija, a njegov protivnik trebalo bi da bude - Masimo Morati.

Legendarni predsednik Intera sa kojim je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << periodu od 1995. do 2016. godine osvojio sve bi tako mogao da se vrati u fudbal i to na nagovor, ni manje ni više, Andree Anjelija.

Naftni magnat bi tako dobio podršku i predsednika Serije A Gaetana Micićea, a konačna odluka o tome ko će biti novi prvi čovek italijanskog fudbala biće doneta 22. oktobra u Rimu.

Serija A ima rok da do petka izađe sa kandidatom ukoliko to želi, a sve je izglednije da će to biti baš Masimo Morati.

Dobre vesti za Interove navijače?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Morati ponovo postaje predsednik

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018

Zahuktala se trka za novog predsednika Fudbalskog saveza Italije, a i jedno poznato lice izgleda ulazi u konkurenciju. Radi se o Masimu Moratiju (73) legendarnom predsedniku Intera koji bi mogao da preuzme funkciju na nagovor Andree Anjelija. Odluka o novom predsedniku FS Italije pašće na sednici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.