Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 16:01

Nemci to ozbiljno: Svi Bundesligaši od danas u izolaciji

Sve ne bi li u subotu nastavili ligu

Nemci se ne šale. Naravno. Ko bi to uopšte i pomislio, naročito kada su u pitanju velike, važne stvari kao što je Bundesliga.

Već je dobro poznato da tamo fudbal samo što nije napravio veliki kam-bek predstojećeg vikenda nakon dva meseca skrivanja od pandemije virusa korona. Zato se sve i čini ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi li se izbegli potencijalni problemi, pre svih širenje zaraze, pa su tako od danas svi Bundesligaši, ali i Cvajtaši u izolaciji odakle će pravo na teren.

Naravno, fudbalerima tako nešto nije strano, jer pola sportskog života provedu po karantinima, istina retko ovako dugačkim. Klubovi su i pri izboru mesta karantina morali da budu oprezni. Tako su npr. Bajern, Dortmund i Volfsburg odabrali hotele u gradovima odakle su, Šalke i Menš su u hotelima u okviru svojih stadiona, dok su Bajer i Union pobegli u unutrašnjost da se u miru i tišini pripremaju za nastavak sezone. Možda su i najbolje prošli fudbaleri Paderborna koji su se preselili u obližnju banju sa termalnim izvorima.

Nemci , ozbiljni kakvi jesu, odredili su čitav niz pravila po kojima se svi klubovi moraju ponašati, ne bi li se izbeglo širenje virusa korona među igračima i članovima stručnih štabova. Upravo zato su i dobili zeleno svetlo od kancelarke Angele Merkel.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bundesliga je prekinuta 11. marta nakon duela Menhlegladbaha i Kelna (2:1) u oviru 21. kola. Do kraja je ostalo da se odigra još 13 rundi, a cilj je da prvenstvo bude gotovo do 30. juna.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.