Nemci imaju ideju kako da vrate fudbal ljudima

Izvor: RTS, 27.Maj.2020, 12:08

Nemci imaju ideju kako da "vrate fudbal ljudima"

Predsednik Fudbalskog saveza Nemačke Fric Keler predložiće prvom čoveku Uefe Aleksandru Čeferinu ograničenje plata fudbalera u Evropi.
Keler veruje da je zbog krize izazvane koronavirusom sada pravo vreme da se neke stvari u fudbalu promene.

"Fudbal mora da nauči lekcije iz ove krize i to sa boljom finansijskom kontrolom i ograničenjem plata. Profesionalni fudbal moramo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vratimo ljudima, u njihov svakodnevni svet. Dakle, potreban nam je poboljšani sistem finansijske kontrole i, da, ograničenje plata", rekao je Keler na video sednici nemačke kuće fudbala.
Kako prenose mediji, podršku Keleru pruža predsednik Bajerna Karl Hajnc Rumenige.
"Postoje apsurdne plate i naknade za transfer koje više nisu verodostojne. Moramo da razgovaramo o ograničavanju plata. Drago mi je što se u ovom pogledu slažem sa Rumenigeom. Napisaćemo pismo predsedniku Uefe Aleksandru Čeferinu", poručio je Keler.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Nemačke za ograničenje plata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020

Predsednik Fudbalskog saveza Nemačke Fric Keler predložiće prvom čoveku UEFA Aleksandru Čeferinu ograničenje plata fudbalera u Evropi...Keler veruje da je zbog krize izazvane koronavirusom sada pravo vreme da se neke stvari u fudbalu promene..."Fudbal mora da nauči lekcije iz ove krize i to sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.