Navijači u ekstrazi, Boris Džonson najavio veliku stvar za engleski fudbal!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 18:10

Navijači u ekstrazi, Boris Džonson najavio veliku stvar za engleski fudbal!

Ljubitelji fudbala na Ostrvu će jedva dočekati početak decembra.

Engleska Premijer liga već od narednog meseca podsećaće na period pre pandemije virusa COVID-19 pošto je premijer Velike Britanije Boris Džonson najavio povratak publike na stadione.

Džonson  je naveo da će u gradovima u kojima epidemija nije uzela mnogo maha moći da prisustvuje do 4.000 gledalaca na stadionu.

U poljima gde je nešto ozbiljnija situacija biće dozvoljeno upola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << manje.

Ova odluka će početi da se primenjuje od 2. decembra, drugim rečima samo još naredno kolo u Premijer ligi biće odigrano pred praznim tribinama.

Podsetimo, do sada je prošlo nepunih devet kola u Premijer ligi i ubudući da odluka neće kačiti naredno u najboljem slučaju bi stupila na snagu od 11. kola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER VELIKE BRITANIJE NAJAVIO RIGOROZNE MERE! Džonson: Nove mere primenjivaće se u tri nivoa

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020

Britanski premijer Boris Džonson objavio je danas nove mere koje će stupiti na snagu u Engleskoj nakon što istekne važenje takozvanog lokdauna na nacionalnom nivou, a koje uključuju povratak na regionalni sistem u više nivoa, ali uz strože mere...On je dodao da će kasnije ove nedelje, najverovatnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.