Nastavlja se takmičenje u Kupu Fudbalskog saveza grada Kragujevca

Izvor: KGsport.info, 19.Sep.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se takmičenje u Kupu Fudbalskog saveza grada Kragujevca

Finalisti prethodnog takmičenja za Kup FSGKG Radnički 1923 i Vodojaža pre susreta u Grošnici

Utakmicama trećeg kola sutra od 16 časova nastavlja se borba za pehar namenjen pobedniku Kupa Fudbalskog saveza grada Kragujevca, koji je trenutno u vlasništvu bivšeg srpskoligaša Radničkog 1923.
U ovom najmasovnijem fudbalskom nadmetanju u Srbiji, na području grada Kragujevca startovalo je 36 ekipa. U prethodna dva kola pravo da nastave takmičenje izborilo >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je deset klubova, a od ovog kola njima se priključuju zonaši i srpskoligaš sa Bubnja, ekipa Šumadije 1903.
Među učesnicima Kupa FSGKG nema aktuelnog pobednika Radničkog 1923, koji se kao prvoligaš direktno uključuje u završnicu Kupa Srbije, kao ni eliminisanog finaliste Vodojaže.
Pored srpskoligaša Šumadije 1903 i zonaša Slavije, Sušice i Arsenala, u trećem kolu učestvuje šest gradskih prvoligaša Erdoglija 1931, Ćava, Bagremar, Kutlovo, Šumadija 1934 i Budućnost iz Resnika, drugoligaši Žeželj, Azbest i Divostin, kao i trećeligaš Sloga iz Lužnica.
Sutra će se, verovatno, najžešća borba voditi u Sušici, gde gostuje Ćava. U ostalim utakmicama sastaju se: Azbest – Arsenal, Žeželj – Erdoglija 1931, Bagremar – Kutlovo, Šumadija 1934 – Budućnost (R), Šumadija 1903 – Divostin, a susret Slavija – Sloga (L) odložen je za sredu, 27. septembar.
Sve utakmice trećeg kola Kupa na području Fudbalskog saveza grada Kragujevca počinju u 16 časova.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Arifović: "Pobeda u Pirotu za nastavak takmičenja u Kupu Srbije"

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017, 00:38

Kapiten fudbalera Novog Pazara Ibrahim Arifović rekao je da očekuje tešku utakmicu i pobedu svog tima protiv Radničkog u Pirotu, u šesnaestini finala Kupa Srbije...Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije izmedju Radničkog iz Pirota i Novog Pazara igraće se sutra od 15.30..."Loše su otvorili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.