Naslovne strane za nedelju, 19. septembar 2021. godine

Izvor: Beta, 19.Sep.2021, 08:37

Naslovne strane za nedelju, 19. septembar 2021. godine

Beogradska štampa u izdanjima za nedelju 19. septembar pišu o koroni i o medjustračkom dijalogu održanom tokom vikenda u Beogradu.ALO - List prenosi mišljenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Opozicija želi na vlast bez glasova".BLIC - Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tanja Adžić Vukićević "Sve više mladih pacijenata". O predstojećem fudbalskom derbiju Partizana i Crvene zvezde "Neka bude kao u Evropi".VEČERENJE NOVOSTI - Za list govore najuspešniji studenti Univerziteta u Beogradu "Najbolji studenti ostaju u Srbiji". O argumentima protivnika i zagovornika otvaranja rudnika jadarita kod Loznice "Istine i zablude o litijumu iz Jadra".KURIR - List naslovnu stranu nedeljnog izdanja posvećuje estradnim, sportskim i društvenim temama, a dominira tekst o navodima iz memoara bivšeg predsednika Predsedništva SFRJ Borisava Jovića o predsedniku Jugoslavije Josipu Brozu Titu "Maršal i dželat".POLITIKA - List piše o uvodjenju kovid propusnica "Ulaznica za život". O medjustranačkom dijalogu "Vlast prihvatila dogovor, čeka se opozicija".SRPSKI TELEGRAF - "Kovid propusnice za sve starije od 16 godina" o uvodjenju te mere za suzbijanje epidemije korona virusa.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Novine: "Priština najavila skidanje srpskih tablica"; "OVK i dalje aktivan"

Izvor: B92, 19.Sep.2021

Dnevna štampa za ponedeljak 20. septembar piše o novoj provokaciji Prištine, stanjem u kovid bolnicama, terorističkoj jedinici i o drugim temama..."Politika" akcenat stavlja na novu provokaciju sa tzv. Kosova: "Priština najavila skidanje srpskih tablica"...Izdanje "Novosti" osim o najavi Prištine,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.