Načo pokvario meč Joviću, Srbin igrao samo 15 minuta

Izvor: RTS, 24.Jul.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načo "pokvario" meč Joviću, Srbin igrao samo 15 minuta

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović u dresu Real Madrida zamenjen je posle samo 15 minuta na prijateljskoj utakmici protiv Arsenala zbog isključenja Nača Fernandeza.
Jović je prvi put bio starter u Realu, zajedno sa Karimom Benzemom u napadu, ali je brzo morao da ustupi mesto štoperu Rafaelu Varanu zbog dva žuta kartona Nača.

Načo je za samo devet minuta uspeo prvo oštro >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da faulira Seada Kolašinca, a onda i rukom da na gol-liniji da spreči udarac Aleksandra Lakazeta.
Zato je Jović "žrtvovan" i neslavno završio drugi meč u dresu "kraljevskog kluba", dok je i Arsenal od 40. minuta ostao sa desetoricom zbog isključenja Sokratisa Papastatopulosa.
Utakmica u SAD završena je pobedom Real Madrida posle penala od 3:2, nakon što je bilo 2:2 u regularnom delu meča.
Arsenal je došao do dva gola prednosti preko Lakazeta iz penala i Pjer-Emerika Obamejanga u prvom poluvremenu, ali je Real izjednačio zahvaljujući Garetu Bejlu i Marku Asensiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.