NEMAJU DUŠU? E IMAJU! Siti se zvanično povukao iz Superlige, pozdravio ih Čeferin

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 23:00

NEMAJU DUŠU? E IMAJU! Siti se zvanično povukao iz Superlige, pozdravio ih Čeferin

Raspada se sve.

Fudbalski klub Mančester Siti potvrdio je da je doneo odluku da se povuče iz novoformirane Superlige.

Siti je bio jedan od 12 klubova, uz Real, Barselonu, Atletiko, Juventus, Inter, Milan, Liverpul, Junajted, Totenhem, Čelsi i Arsenal, koji su osnovali novo takmičenje.

Ipak, u utorak je najavljeno da će "građani" istupiti iz lige.

- Mančester Siti može da potvrdi da je formalno pokrenuo proceduru za povlačenje iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe koja radi na razvoju i osnivanju Superlige - navodi se u saopštenju kluba.

Večeras počinje Kopa Libertadores, a jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja Flamengo u prvom kolu gostuje Velezu (02.30). Kvota na dvojku je 2,15, iks je 3,30, a kec 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Velez - Flamengo.

Očekuje se da uskoro zvanično isto učini i Čelsi, koji se suočio sa gnevom navijača pred meč sa Brajtonom. Najavljeno je da bi i Arsenal mogao da istupi, a fudbaleri Liverpula javno su poručili da ne žele da učestvuju u novom takmičenju.

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin pozdravio je ovu odluku Sitija.

- Oduševljeno pozdravljam poratak Sitija u evropsku fudbalsku porodicu. Pokazali su inteligenciju, saslušali su glas svojih navijača. Kao što sam rekao, potrebna je hrabrost da biste priznali grešku, ali ne sumnjam da ih je zdrav razum naveo na ovu odluku - rekao je Čeferin.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Englezi istupuli iz Superlige, Čeferin podržava odluku

Izvor: RTS, 20.Apr.2021

Engleski premijerligaši Mančester Siti, Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester junajted i Totenhem, zvanično su saopštili da su doneli odluku o istupanju iz novoformirane Superlige. Očekuje se da isto ubrzo urade i Atletiko Madrid i Barselona. . Prvi je do takve odluke...

Nastavak na RTS...

Zvanično: Svi engleski klubovi se povukli iz Superlige

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2021, 00:30

Svih šest premijerligaških timova koji su bili članovi Superlige Evrope donelo je odluku da se povuče iz tog takmičenja, prenose britanski mediji. Mančester Siti bio je prvi klub koji se formalno odrekao učešća u SL, a za njim je sledio Čelsi. Kasnije tokom večeri istim koracima krenuli su...

Nastavak na N1 televizija...

Superliga Evrope se oglasila o rasulu

Izvor: B92, 21.Apr.2021

Nakon odustajanja šest engleskih klubova od učešća, oglasila se i Superliga Evrope (ESL).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.