NAJAVA DANA (subota, 21. oktobar): Napoli - Inter! Tu su i Englezi, Nemci, Španci!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2017, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota, 21. oktobar): Napoli - Inter! Tu su i Englezi, Nemci, Španci!

Pogledajte najinteresantnije parove dana

1019: NAPOLI – INTER, 20.45

(Fudbal, Italija 1)


U derbiju Serije A, sastaju se besprekorni Napoli koji je do sada ostvario svih osam prvenstvenih pobeda i Inter koji je od savršenstva udaljen samo 1:1 remijem iz meča sa Bolonjom. Ekipa Napolija dobila je poslednje dve utakmice sa Interom, koji u duelu sa večerašnjim rivalom nije slavio još od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << proleća prošle godine.

2019 ČELSI – VOTFORD, 13.30

(Fudbal, Engleska 1)


Čelsi je u Ligi šampiona odigrao 3:3 sa Romom. Pre toga, domaća ekipa je u Premijer ligi poražena od Kristal Palasa i Mančester Sitija. Votford ih može ozbiljnije uzdrmati, ne zbog toga što je za poziciju na tabeli bolji od  Čelsija, već zbog činjenice da je u prošlom kolu sa 2:1 savladao čak i Arsenal. U protekle dve godine, na pet utakmica ovoga para, tri puta je prošao GG 3+ tip.

2023: HADERSFILD – MANČESTER JUNAJTED, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)


Hadersfild ima problema sa sastavom zbog brojnih povređenih fudbalera, kao i sa rezultatima. Domaćin nije pobedio na pet uzastopnih utakmica. Crveni Đavoli nisu poraženi na 12 mečeva u nizu i krasi ih savršena gol razlika od 12:2.  Hadersfild broji 5:9, a ekipa nije postigla pogodak na protekla tri meča.

2025: MANČESTER SITI – BARNLI, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)


Branli čijih se sedam proteklih utakmica završavalo s najmanje 2,5 gola po meču, teško da može da prekine niz od deset vezanih pobeda Mančester Sitija u svim takmičenjima. Domaćin je u Ligi šampiona pre ovoga meča savladao Napoli sa 2:1, ali to i nije bila neka goleada, ukoliko se setimo ligaškog meča sa Stukom, koji je završen pobedom od 7:2.

3014: AJNTRAHT F. – DORTMUND, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Borusija se nije proslavila na protekle dve utakmice, dok je ekipa Frankfurta izgubila dve od pet proteklih bundesligaških utakmica. Dortmund je igrao GG mečeve pet puta uzastopno, dok je UG 3+ tip prošao na četiri uzastopna meča Ajtrahta u svim takmičenjima. Tim Dortmunda je dobio oba prošlogodišnja meča sa Frankfurtom uz prolazak GG3+ igre.

3021: HAMBURGER – BAJERN, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Hamburger je do devetog kola samo dva puta pobedio, a čak pet puta izgubio. Bajern je pobedio na pet, i remizirao na dva meča, a što je još upečatljivije, Baverci su sve to postigli uz fantastičnu gol razliku od 21:7. Večeras gostujući Bajern je sa 8:0 pobedio Hamburger u februaru, a isto se desilo i dve godine ranije.

4023: VALENSIJA – SEVILJA, 18.30

(Fudbal, Španija 1)


Valensija ove sezone nije izgubila meč u Primeri. Sevilja ima dve negativno okončane utakmice, uz gol razliku od 9:4 iz prvih osam kola koja ukazuje na UG 0-2 kladilačku kombinaciju na mečevima ove ekipe. Naravno to važi samo ukoliko u obzir uzimamo mečeve iz Primere. Poslednji susret Valensije i Sevilje odigran je u aprilu, i to bez golova.

4021: BARSELONA – MALAGA, 20.45

(Fudbal, Španija 1)


Barselona je prva, a Malaga poslednja na tabeli Primere. Kada je reč o gostujućoj Malagi, nije teško naslutiti da je reč o ekipi koja je primila naveći broj golova u ligi. Njihova gol razlika iznosi 4:18, dok Barsa ima fantastičnih 24:3. Kada je reč o međusobnim okršajima, po trenutnim rezultatima iznenađujuće deluje podatak da je Malaga u aprilu savladala Barsu sa 2:0.

5021: MONAKO – KAEN, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)


Ekipa Kaena nije odigrala nerešeno na prethodnih devet utakmica, a poslednja četiri meča ove ekipe završavala su se s najmanje 2,5 gola po susretu. Monako je u poslednje vreme zapao u krizu, izgubio je od Bešiktaša u Ligi šampiona sa 1:2, a u domaćem prvenstvu nije imao sreće sa Lionom, kao ni sa Monpeljeom kada se sve završilo GG remijem.

4603: HAJDUK - DINAMO Z, 19.00

(Fudbal, Hrvatska 1)


Hajduk iz Splita je vezao tri meča u HNL-u bez poraza, dok je taj niz kod Dinama dug čak 18 mečeva. Do 13. kola Zagrepčani su pobedili osam puta, i tri puta remizirali. Kada je reč o ekipi Dinama, dobro je reći da su splitski gosti na poslednjih pet međusobnih susreta sa Hajdukom ostvarili tri pobede, od kojih je poslednja u njihov skor ušla u avgustu. Rezultat je bio dovoljan za prolazak GG4+ igre.

7244: LOKOMOTIVA KUBANJ – UNIKS, 15.00

(Košarka, VTB liga)


Lokomotiva je na poslednjih pet mečeva prijateljski kiksnula jedino protiv naše Crvene zvezde. Takmičarske mečeve u Evrokupu i VTB lgi domaćin večerašnje utakmice je dobio. Uniks je pobedio na svih pet poslednjih mečeva, a interesantno je da je Zvezda takođe sparingovala i izgubila od ove ekipe sa 73:68. Poslednja tri međusobna okršaja večerašnjih rivala, dobila je Lokomotiva.

8379 PARTIZAN – IGOKEA, 21.00

(Košarka, ABA liga)


Veoma tromi Partizan u prva četiri kola ABA lige je zabeležio polovičan učinak od dve pobede i dva poraza. Igokea je takođe dobila dva meča, s tim što je od Mege izgubila u regularnom delu, dok je Olimpija bila bolja nakon produžetaka. Ekipa Igokee poslednji put je savladala partisan sa 70:64 u martu mesecu ove godine.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.