Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 08:24

NAJAVA DANA (subota, 13. jun): Derbi u Napulju, čekamo Barsu, Bajern, Dortmund, Menš, Bešiktaš...

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 13. jun...

NAPOLI – INTER, 21.00

(Kup Italije, polufinale – revanš)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na San Paoliju prednost je na strani domaćina, koji je u februaru stekao minimalnu prednost na Đuzepe Meaci. Pauza je sasvim sigurno uradila svoje, pa ne treba očekivati lepršav fudbal i preterano kvalitetnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmicu. Verujemo da Nerazuri mogu do gola, što bi otvorilo utakmicu. Pa nije isključeno da bude golova na obe strane. Napoli je drastično popravio formu pre pauze, pa mu ovaj period sasvim sigurno nije prijao. Sa druge strane, Inter je čitave sezone bio pod pritiskom, pa mu je možda i dobro došlo da „dane dušom“, pa bi sada ponovo mogao da uhvati pobednički zalet.

FORTUNA DISELDORF – DORTMUND, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fortuna je na mukama u borbi za opstanak, a u toj borbi, samo su joj još Milioneri falili, budući da su poslednji put iz Dortmunda ispraćeni s 5:0. Inače, manje od 5+ na ovaj par poslednja tri puta nije došlo, što samo podgreva ideje o tipovanju na visok ishod, naravno u kombinaciji, jer prosto tako nešto se nameće shodno odnosu kvaliteta rivala. Za domaćina će shodno tome biti dobro sve što ne kopira Paderbonov debakl s Dortmundom u 29. kolu Bundeslige.

BAJERN – M’GLADBAH, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nevolja za goste može biti i činjenica po kojoj Bavarci sa pobedom dolaze na dva boda od titule. Samo jedna pobeda u poslednja četiri meča dovela je Menhengladbah u tešku situaciju i učinila da u trci za poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona iz Bundeslige imamo foto-finiš. Ždrepci ne mogu da se podiče valjanom formom i gostovanje u Minhenu velikom Bajernu pada im u zao čas. Ali, Bajern je bez Levandovskog i Milera ostao bez 40 odsto napadačkog potencijala pa možda nije loše razmisliti i o nešto lucidnijim igrama.

MAJORKA – BARSELONA, 22.00

(Fudbal, Španija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

To što Majorka nije ništa naročito na svom travnjaku, a Barsa ne toliko ubitačna na strani, ne znači da svetlost favorita nije na gostujućem timu. Pošto Barseloni trebaju bodovi za borbu s Realom koji ih je savladao u 26. kolu, samo je znak za Lea Mesija i ostatak družine da popusta Majorku koja bi da beži sa fenjera nema. Naravno, setimo li se decembarskih 5:2 na poslednjem meču para, pored realnog tipa na ishod, sigurni smo da će razmišljanje o kombinacijama uoči susreta biti kladilački dominantno.

BRAGA – BOAVISTA, 22.00

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rival je kao poručen za Bragu da se iskupi za poraz od Santa Klare (3:2). Budući da Boavista nije počela dobro postpandemijsko takmičenje, a s obzirom na nesiguran nastup protiv Moreirensea, šanse domaćina su i više nego izvesne. Naravno, prilika je ovo da Braga povrati ugled na mečevima para koje je u poslednja dva navrata dobijala Boavista. Poslednji put u oktobru bilo je 2:0 za večerašnje goste uprkos apsolutno dominantnoj statistici tada gostujuće ekipe. Šta reći, da bi podvukli ovu tvrdnju, sem navesti da je Boavista imala samo 29 procenata poseda lopte.

BEŠIKTAŠ – ANTALIJA, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bešiktaš ima pik na četvrto mesto Sivasa koji je trenutno u evropskoj zoni, pa Antalija može da bude ugrožena na ovom gostovanju. Uostalom, Bešiktaš ih je u februaru prošle godine deklasirao sa 2:6, da bi zatim u novembru slavio sa 1:2. S tim u vezi, uprkos teškim nogama nakon pandemijske pauze, nije isključeno raspucavanje, što je saobrazno tradiciji para na koji od 2018. godine ne dolazi ništa ispod GG3+.

O. LJUBLJANA – CELJE, 18.00

(Fudbal, Slovenija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Debi na Stožicama bitan je za oba tima, a Celju će biti teže, buduće da Olimpija želi da ponovi poslednju prvenstvenu pobedu od 1:3. Osveta Celja će biti teška, ali ne i nemoguća, budući da gosti nakon tog kiksa nemaju poraz u nizu od čak 17 mečeva u svim takmičenjima. Da situacija bude još zanimljivija, Celje je istog rivala na prijateljskom susretu u februaru tuklo sa 3:0, što ih tera da ne poreknu moguće iznenađenje. Inače, na ovom paru u poslednje tri navrata minimalno je prolazila 3+ igra.

SELTA – VILJAREAL, 17.00

(Fudbal, Španija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne gledajte na tabelu, jer osmo mesto Viljareala posle tri vezana poraza debelo dolazi u pitanje pod snažnim pritiskom Granade i Bilbaa. Selta je na ivici fenjera, a posle X ishoda sa Hetafeom slobodna je da izazove Viljareal uz nadu da će se ponoviti novembarska pobeda u kojoj je ovaj tim kao gost slavio sa 1:3. Očekuje se tvrda, utakmica, uz podsećanje da na mečevima ovih rivala od aprila 2018. godine nije dolazilo ništa manje od GG4+.

TORPEDO ŽODINO – DIN. BREST, 17.00

(Fudbal, Belorusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Torpedo brani treće mesto koje vodi u kvalifikacije, a Dinamo koji ima tri boda manje može mirne duše da ga napadne. Uostalom, domaćin je u prošlom kolu sa Sluckom prokockao dva boda, a Dinamo Brest mu je, što uopšte nije upitno bolna tačka zbog tri uzastopna poraza na mečevima para. Poslednji put, tim iz Bresta ih je u julu porazio sa 4:1, pa razloga za komplekse svakako da imaju.

PANATINAIKOS – PAOK, 20.30

(Fudbal, Grčka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Egal u Atini, pa ako je pitanje ko je ovde makar za nijansu bolji, onda će pik biti na ekipi Panatinaikosa koja nije poražena na četiri uzastopna susreta. PAOK je na poslednje tri utakmice dva puta poražen. Apstrakujemo li prvi, drugi minimalac od Olimpijakosa ih je iscrpeo, budući da su s njim startovali nakon pandemijske pauze, što Panatinaikos može da iskoristi kao adut, kao i činjenicu da igraju na svom terenu, ali bez vetra u leđa u vidu navijačke podrške. Inače, na četiri od poslednjih pet utakmica para dolazila je NG igra. PAOK u istom razdoblju ima tri, a Panatinaikos jednu pobedu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (nedelja, 14. jun): Zvezda na TSC, Partizan i Čuka, Voša u Inđiji, Real, Atletiko, derbi Rumunije, tenis, košarka...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 08:18

Pogledajte koji vas to zanimljivi događaji čekaju danas....TSC – CRVENA ZVEZDA, 16.30..(Fudbal, Srbija 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..I jedini i drugi biće potpuno rasterećeni jer su ostvarili svoje ciljeve - Zvezda je uzela titulu, TSC obezbedio Evropu. Do sada su se dva puta sastajali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.