NAJAVA DANA (ponedeljak, 20. novembar): Fudbal od Premijer lige, preko Primere do Serije A... Zvezda u Zadru pod obručem ABA lige!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 20. novembar): Fudbal od Premijer lige, preko Primere do Serije A... Zvezda u Zadru pod obručem ABA lige!

Pogledajte statističku analizu najinteresantnijih parova dana pa prionite na kladilačku akciju

2001: BRAJTON - STOUK, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Možda pre početka sezone to nismo mogli da očekujemo, ali Brajton posle 11 odigranih kola stoji bolje od Stouka na tabeli Premijer lige. Brajton ima dve pobede na poslednja tri meča, dok je Stouk zabeležio dva poraza na poslednja četiri meča. Stouk je bolji u međusobnom skoru, dobio je osam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od ukupno devet međusobnih duela.

1008: VERONA - BOLONJA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Bolona je bolje plasirana, ali ima užasna četiri poraza zaredom. Gostuje Veroni koja takođe ima četiri vezana poraza. Bolonja je dobila poslednji međusobni duel s 4:0. Na poslednjih sedam međusobnih duela došao je NG. Kako igraju trenutno, to deluje kao dobra opcija za klađenje.

4010: EIBAR - BETIS, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Betis igra izuzetno promenljivo, ne može da uhvati ritam. Dok Eibar igra nerešeno-poraz naizmenično. Na poslednja dva meča slavio je tim koji je igrao kod kuće. Oba tima po jednom, a pre toga je bilo nerešeno. Ipak, u ovom momentu prednost ima tim iz Sevilje to je sigurno.

5507: OLBORG - MIDTJILAND, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Midtjiland cila nastavak dobre serije rezultata, dok Olborg želi da se vrati u gornji dom danskog fudbala. Midtjiland je nanizao devet utakmica bez poraza (osam pobeda), a od Olborga ne zna za poraz poslednje tri i po godine. Iz čega su izvučene tri pobede i dva remija.

5208: PAOK - ATROMITOS, 18.30

(Fudbal, Grčka 1)

Derbi samog vrha tabele! Atromitos je pravo osveženje i iznenađenje ovog prvenstva i još ne zna za poraz u svim takmičenjima, uz šest nerešenih ishoda na ukupno dvanaest utakmica. Tri od poslednja četiri remija imala su ishod - 0:0. Paok je spustio tempo u poslednje vreme, pa je dva od prethodna tri kola doživeo poraze od 0:1. Zanimljivo, u četiri protekla Paokova meča padalo je najviše dva gola i uvek je samo jedan tim postizao gol(ove). Inače, Atromitos je bar bod nosio sa stadiona Paoka u poslednja tri okršaja (dve pobede).

1031: PALERMO - ČITADELA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

Posle trijumfa Parme i Barija igrači Palerma imaju obavezu da nastave seriju dobrih igara i savladaju Čitadelu. Pogled na pređašnje okršaje kaže da je Palermo oba prethodna puta kao domaćin bio bolji od Čitadele i to identičnim rezultatom - 3:1. Takođe, Palermo nikada nije doživeo poraz od Čitadele, već jedan remi, uz tri pobede. I svaki put padalo je minimum po dva gola, a tip GG&3+ prolazio je u tri od četiri navrata.

5110: LANS - NIOR, 20.45

(Fudbal, Francuska 2)

Oba tima su u predigri za nadolazeći susret postigli po pet golova na svojim kup gostovanjima, što bi moglo da nagovesti pravu goleadu. Takav je bio i poslednji meč ovih takmaca. Lans je takođe bio domaćin u finišu prošle sezone, a rezultat je bio 3:1. Inače, tokom poslednja tri Lansova meča na stadionu Feliks Bolar jedan od dva tima na terenu nisu postigla gol.

5308: KARDEMIR - KASIMPAŠA, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Kasimpaša može da se pohvali nešto boljom formom u poslednjih mesec dana, kada je doživela samo jedan poraz, onda nanizala dve pobede i remi. S tim da je, u gostima, ubeležio četiri uzastopna poraza i svaki put bar po dva primljena gola. Kardemir je generalno pretrpeo dva vezana poraza, a zanimljivo je da na svom terenu ne zna za remi. Već isključivo za „zeleno“ i „crveno“. Što, opet, nije slučaj za sudare s Kasimpašom, gde su minula dva meča završena bez golova.

8616: ZADAR - CRVENA ZVEZDA, 18.00

(Košarka, Jadranska liga)

Zadar u meč ulazi ohrabren serijom od pet trijumfa u svim takmičenjima, gde su protivnici ubacivali između 76 i 78 poena (poslednja tri po 78). Ipak, Crvena zvezda za poraz od Zadra ne zna već pet godina. Pamte se detalji sa poslednja dva okršaja ovih rivala i pobede od gotovo 40 i 50 razlike. Zvezda je sada, doduše, u velikom problemu posle nekoliko slabih izdanja u svim takmičenjima, što će Zadar pokušati da iskoristi.

8280: DETROIT - KLIVLEND, 01.00

(Košarka, NBA liga)

Detroit će do sudara sa vicešampionom NBA lige dočekati i teško putovanje u Minesotu na noge Vukovima, čime će završiti mini-turneju po Istoku, onda i brzi povratak kući. Klivlend je uspešno prebrodio krizu rezultata i vezao četiri pobede. Doduše, stiže na noge rivalu koji je ove sezone doživeo samo jedan poraz na svom terenu i koji svoje rivale obično spušta na ispod 100 poena. Detroit je, podsetićemo vas, dobio i poslednja dva okršaja sa Klivlendom u Little Caesars Areni.

8289: SAKRAMENTO - DENVER, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Kingsi će nakon poraza od Portlanda u Moda Centru imati nekoliko slobodnih dana da skupi redove i spremi se za duel sa Denverom. Ekipu Majkla Melouna do sudara sa Kingsima čeka i gostovanje Lejkersima dan ranije, čime će se nastaviti teška serija gostovanja za Nagetse. Denver je u seriji od tri pobede nad Kingsima, koji su definitivno ostali bez ponajboljeg igrača Badija Hilda do kraja sezone. Doduše, Sakramento je u poslednja tri meča na svom terenu bio uspešan.

(Foto: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.