NAJAVA DANA (petak 24. jul): Real Madrid protiv Mančester Sitija, počinju Cvajta i Belgijanci

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (petak 24. jul): Real Madrid protiv Mančester Sitija, počinju Cvajta i Belgijanci

Pogledajte koji nas zanimljivi sportski događaji očekuju danas...

8501: MAN.SITI -  REAL M, 12:00

(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)


Mančester Siti će poslednju utakmicu na njihovoj australijskoj turneji odigrati protiv Reala. Građani su u utorak igrali nerešeno sa Romom (2:2), ali su pobedili posle penala (5:4), dok je Real izgubio od Rome i to baš posle izvođenja jedanaesteraca (0:0, 6:7). Biće ovo u svakom slučaju neizvestan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meč.

1801: ST.TRUJDEN - KLUB BRIŽ, 20.30

(Fudbal, Belgija 1)


Startuje „komplikovana“ belgijska liga. Klub Briž je zaradio 7.000.000 evra na prodaji golmana Metjua Rajana Valensiji, a za 4.000.00 doveo Hansa Vanakena iz Lokerena i za još 2.000.000 iz Lila i Abdulajea Dijabija. Tim legendarnog Mišela Prudoma i ove godine biće jedan od glavnih favorita za titulu, a svakako i na ovom susretu.

2707: RADNIČKI NIŠ - OFK BEOGRAD, 20.00

(Fudbal, Srbija 1)


U prethodnom kolu Radnički je poražen od čačanskog Borca (1:2) dok je OFK-a izgubila od Crvene zvezde (2:6) u sada već famoznoj utakmici. I jedni i drugi moraće da vade fleke na Čairu. Sigurno je da će Nišlije, koje su se ovog leta pojačale, biti u prednosti zbog domaćeg terena.

4301: KRILA SOV. – CSKA, 18.00

(Fudbal, Rusija 1)


Prethodni put ova dva tima sastala su se pre desetak dana u prijateljskom meču i tada je CSKA bio bolji (2:0). Armejci Zorana Tošića inače imaju pozitivan bilans kada su u pitanju međusobni susreti ova dva tima, a po svemu se da naslutiti da ni ovog puta neće biti drugačije.

5501: HOBRO – OLBORG, 18.00

(Fudbal, Danska 1)


Olborg je prvi na tabeli u Danskoj. U poslednje vreme beleže isključivo pobede uz jedan nerešen meč sa Esbjergom. Hobro je poslednji na tabeli, a do sada je ubeležio dve pobede, dva poraza i jedan nerešen meč.

3031: DUIZBURG - K'LAUTERN, 20.30

(Fudbal, Nemačka 2)


Prvo kolo Cvajte. Međusobni dueli ova dva tima ne govore mnogo, odnosno daju prilično uravnoteženu sliku kada je odnos snaga u pitanju. Ali Kajzerslauten je sudeći po rezultatima iz prijateljskih utakmica u poslednje vreme u puno boljoj formi. Nanizao je isključivo pobede uz jedan nerešen meč. Duizburg je na pripremama uglavnom ređao poraze, uz dve pobede od kojih je jedna završena potpuno neverovatnim rezultatom (19:1 protiv austrijskog niželigaša).

4522: TARGU MUREŠ – KONKORDIJA KJAŽNA, 20.00

(Fudbal, Rumunija 1)


Konkordija nije dobro počela sezonu, ima remi i poraz, dok Targu posle dvakola deli prvo mesto sa jednim trijumfom i jednim nerešenim rezultatom. Istorijat međusobnih duela takođe je na strani favorita Targu Mureša, Konkordija je slavila samo jednom…

7009: LETONIJA M18 - SRBIJA M18, 20.15

(Košarka, EP M18)

Naši košarkaši (selekcija do 18 godina) odmeriće snage sa Letoncima na Evropskom šampionatu u Grčkoj koje je počelo u četvrtak 23. jula. Ovo je meč prve runde takmičenja, a u našoj grupi pored Letonaca nalaze se još Crna Gora i Nemačka.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČINJE BELGIJSKA LIGA: Klub Briž ili Anderleht? (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015

Ovog vikenda startuje šampionat Belgije. Mnogi timovi će za nosioce igre imati baš srpske fudbalere, a tu su i Slavoljub Muslin i Aleksandar Janković..Mnogima nerazumljiv sistem takmičenja, ali svima je jasno da je belgijski fudbal u usponu, pa i prvenstvo postaje sve uzbudljivije o čemu svedoči...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.