Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 08:33

NAJAVA DANA (četvrtak, 6. avgust): Svi bi trofej Lige Evrope... Žurka uz Leverkuzen, Romu, Sevilju, Ajntraht i Vulvse

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

LEVERKUZEN – RENDŽERS, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Leverkuzen je prvi duel u Škotskoj dobio sa 3:1, i sada gosti moraju da postignu minimum tri gola kako bi prošli dalje. Naravno, Nemci imaju iskustva sa ovakvim situacijama i teško da će ispustiti ovakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prednost.

SEVILJA – ROMA, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Još jedan duel koji će zbog poznatih razloga biti ograničen na jedan meč i to na neutralnom terenu. Obe ekipe su u dobroj formi završila matična prvenstva. Roma doduše sa nešto više svežine u nogama, a i jedni i drugi u poslednje vreme bili su prilično efikasni, pa upravo takav, ali i neizvestan meč kada je u pitanju ishod očekujemo i večeras.

BAZEL – AJNTRAHT, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Švajcarci su prvi meč odigran polovinom marta dobili sa ubedljivih 3:0 u Frankfurtu, a posle niza vrlo loših izdanja u tom periodu Ajntraht je ipak krajem sezone uspeo da konsoliduje redove. Bazel je pre nekoliko dana završio sezonu u Švajcarskoj kao treći, i samim tim spremniji ulazi u ovaj duel. Pred Orlovima je težak zadatak, potrebna su im minimum tri gola i nijedan primljen kako bi bar obezbedili produžetke.

VULVERHEMPTON – OLIMPIJAKOS, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvi meč završen je bez pobednika (1:1), a Vulverhempton nije uspeo da iskoristi igrača više pošto su Grci od 29. minuta igrali sa desetoricom nakon crvenog kartona koji je dobio Semedo. Ipak zahvaljujući golu na strani Englezi su sada u blagoj prednosti, a Grci će morati da napadaju i samim tim igraju otvorenije što će Vulvsi svakako znati da iskoriste.

AIK STOKHOLM – ELFSBORG, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je bez trijumfa na prethodne četiri utakmice, a pored slabe efikasnosti prilično se naprimao golova (17). Elfsborg je odlično započeo sezonu i tim koji je prošlu sezonu završio na osmom mestu sada je treći, međutim i njima škripi u odbrani jer su i oni takođe 17 puta vadili loptu iz mreže. Uz to na ovom stadionu izgubili su prethodnih osam utakmica.

HAKEN – NORČEPING, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sporadična posrtanja u poslednjih pet kola, mislimo na poraz od Sirijusa (4:2), ali i dva GG ishoda u poslednje vreme doveli su Norčeping u poziciju odbrane vodećeg mesta na tabeli. Malme je s njima izjednačen, pa s Hakenom koji i nije tako loš ne bi smelo da bude šale. Inače, tradicija je na strani Norčepinga koji redovno dobija mečeve para, a valja znati i da su i jedni i drugi trenutno vrlo isplativi za igru na visoke ishode.

GORICA – SPARTA PRAG, 17.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Praška Sparta u Češkoj je izborila evropski kvalifikacioni rang. Nema šta, Slovenci će biti njihov poligon za razgibavanje. Ne treba očekivati spektakl od Gorice koja je u baražnom doigravanju izborila plasman u elitu tako što je nadmudrila, odnosno bukvalno deklasirala Triglav koji je pao u niži takmičarski rang.

LUCERN – JANG BOJS, 18.00

(Fudbal, Kup Švajcarske, četvrtfinale)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jang Bojsima se teško staje na put. Ekipa ima šest vezanih pobeda, ubedljivo je slavila u šampionatu, a uz to uspela je da obezbedi i kvalifikacije za Ligu šampiona. Deluje da će se danas srušiti sve nade Lucerna, jer ovaj klub je osrednji u ligaškom karavanu, plus nedavno je morao da se pokori Jang Bojsu. Na toj utakmici jasno se videla razlika u kvalitetu, pa sve sem potpune inicijative Jang Bojsa u ovom slučaju deluje kao nemoguće.

SAKRAMENTO – NJU ORLEANS, 19.30

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sakramento je u nastavcima, posle 90:90 po isteku četvrte četvrtine poražen od Dalasa sa 110:114. Jednostavno nisu mogli da izađu na kraj sa 34 koša, 20 skokova i čak 12 asistencija Luke Dončića koji je dao krila Dalasu i bio najefikasniji igrač meča. Nju Orleans je pred ovaj susret prekinuo seriju od dva poraza tako što je dobio Memfis sa plus deset poena. Sakramento od marta prošle godine s njima kuburi, pa je upitno koliko će imati snage za otpor, mada ništa nije nemoguće ako Bogdanović i Bjelica zaigraju kako treba.

FINIKS – INDIJANA, 22.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Finiks je u seriji od četiri, a Indijana od tri pobede. Treba pogledati samo efikasnost mečeva i jednog i drugog tima, pa razmisliti o igrama na ponuđene margine. Istočna konferencija beleži Indijanu kao dobru, odnosno petu, dok Finiks na zapadnoj tabeli zauzima 12 mesto. Dakle, jasno je ko slovi za favorita, što stoji i u evidenciji poslednjih šest mečeva para.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.