Murinjo uložio žalbu: Nadam se da neće biti kažnjen pet puta...

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo uložio žalbu: "Nadam se da neće biti kažnjen pet puta..."

Sparsi povukli očekivan potez.

Fudbalski klub Totenhem žalio se danas na crveni karton koji je dobio njegov igrač Son Hun Min u utakmici protiv Čelsija u Premijer ligi.

Totenhem je u nedelju izgubio sa 0:2 od Čelsija na svom stadionu, a Son je isključen u drugom poluvremenu, nakon što je posle upotrebe VAR tehnologije sudija procenio da je južnokorejski fudbaler šutnuo defanzivca protivničke ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Antonija Rudigera.



"Nadam se da Son neće bit kažnjen pet puta. Jednom je kažnjen kada je Rudiger napravio prekršaj nad njim. Drugi je isključenje. Treća kazna bi bila da ne igra protiv Brajtona, četvrta da ne igra protiv Noriča, a peta da ne igra protiv Sautemptona"
, rekao je trener Totenhema Žoze Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

"Nadam se da je dovoljno to što je dva puta kažnjen, ne zaslužujue treću, četvrtu i petu kaznu", dodao je on.

To je drugi ove sezone put da je Son isključen. Prethodno, dobio je crveni karton u novembru u utakmici protiv Evertona 1:1. On je startovao na Andrea Gomeša, koji je nezgodno pao i ozbiljno se povredio. Fudbalski savez je posle pregledanih video snimaka promenio odluku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Ne ubijajte najbolju ligu na svetu, nemojte da kaznite Sona pet puta

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2019

Strat je bio neoprezan. Pokret nogom Hjong Min Sona i pad Antonija Rudigera naterao je zvaničnike Premijer lige da, posle konsultacije sa VAR-om, pokažu crveni karton ofanzivcu Totenhema i suspenduju reprezentativca Južne Koreje tri utakmice. Prestrogo, ako pitate Žozea Murinja, koji je najavio da...

Nastavak na MozzartSport.com...

ODBIJENA ŽALBA PEVACA! FA potvrdio kaznu, Totenhem bez Sona tri utakmice!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2019

Fudbalski savez Engleske odbio je danas žalbu Totenhema na crveni karton koji je dobio njegov igrač Son Heung Min na utakmici protiv Čelsija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.