Monako ima novog trenera, ovo su Anrijevi prvi utisci!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako ima novog trenera, ovo su Anrijevi prvi utisci!

Legendarni Francuz debituje na trenerskoj klupi.

Novi trener Monaka Tijeri Anri rekao je danas da se raduje izazovima pred sobom i da jedva čeka da se upozna s fudbalerima.



"Hvala čelnicima Monaka što su mi ukazali priliku da treniram ekipu i to u klubu koji je poseban za mene. Radujem se izazovima i veoma sam srećan što sam se vratio u Monako. Jedva čekam da se upoznam sa igračima i krenem s radom"
, rekao je Anri za klupski sajt.

Anri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je profesionalnu fudbalsku karijeru počeo u Monaku, a trenersku počinje na istom mestu. On je s klubom potpisao ugovor do leta 2021. godine, a došao je umesto Leonarda Žardima koji je ranije ove nedelje dobio otkaz.

Ovom 41-godišnjem Francuzu će posao u Monaku biti prvo samostalno trenersko iskustvo. Anri je od 2016. godine bio u stručnom štabu selekcije Belgije sa Robertom Martinesom.

"Anri je spreman da bude trener kluba. Voli ono što radi i uživa u svim čarima ovog sporta", rekao je Martines za francuski Ekip ranije ove nedelje.

Anri će imati težak zadatak u Monaku, s obzirom na to da ekipa u poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjma nema pobedu i trenutno se nalazi na 18. mestu francuske Lige jedan.



"Anri je svestan kakav je zadatak pred njim, ali je spreman i željan da se dokaže. Može da računa na naše poverenje i podršku, jer je on čovek fudbala. Nadamo se da će doneti dinamiku timu i da će uspeti u svojoj misiji"
, rekao je predsednik Monaka Vadim Vasiljev.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anri: Radujem se izazovima u Monaku

Izvor: B92, 13.Okt.2018

Novi trener Monaka Tijeri Anri rekao je danas da se raduje izazovima pred sobom i da jedva čeka da se upozna s fudbalerima..."Hvala čelnicima Monaka što su mi ukazali priliku da treniram ekipu i to u klubu koji je poseban za mene. Radujem se izazovima i veoma sam srećan što sam se vratio u Monako....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.