Modrić u epizodi: Skroman dečko, sve pare šalje kevi (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić u epizodi: "Skroman dečko, sve pare šalje kevi" (foto)

Detalj koji nije mogao da promakne novinarima koji su navikli na glamur.

Nema sumnje - Luka Modrić je obeležio fudbalsku sezonu za nama.

Sa Realom iz Madrida osvojio je Ligu šampiona, dok je Hrvatsku predvodio do istorijskog vicešampionskog mesta na Mundijalu u Rusiji.

Kapiten Hrvatske je bio lider svoje reprezentacije i svakako jedan od najzaslužnijih što je Real osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoju 13. titulu prvaka Evrope, pa je zasluženo osvojio titulu najboljeg fudbalera sveta u izboru FIFA za 2018. godinu.

U senci je ostao i nedolazak dvojica ponajboljih fudbalera u ovom veku Lea Mesija i Kristijana Ronalda, a novinarima nije mogao da promakne jedan detalj sa gala večere u Londonu.

Najbolji fudbaler sveta i dalje koristi popularni "ajfon 5", dok je na tržištu uveliko najnoviji model telefona proizvođača Epl "ajfon X", deseto izdanje istog modela.

"Ajfon 5" je izašao još u septembru 2012. godine, a Modrić očigledno nema preveliku potrebu da bude "u korak" sa fudbalerima koji jedva čekaju da dobiju najnoviju "mašinu".

Skroman, a najbolji.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.