Mladi Zvezdin napadač završio na Karađorđu

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Zvezdin napadač završio na "Karađorđu"

Superligaš iz Novog Sada angažovao je u sredu dvojicu novih igrača. Stigli napadač i golman.

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je u utorak novajlije koje su tokom leta pojačale ekipu, a već danas su stigla još dva pojačanja.

Ugovore sa novosadskom "Starom Damom" u utorak su potpisali dosadašnji napadač Crvene zvezde Damjan Gojkov (20) i golman Sinđelića Nikola Simić (21).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Obojica su se obavezala Voši na trogodišnju vernost, navodi se na zvaničnom sajtu superligaša iz Novog Sada.

Damjan Gojkov je rođen 2. januara 1998. godine u Vrbasu, a seniorsku karijeru započeo je u ekipi OFK Beograda. Nakon dve godine igranja za "Romantičare", prošlog leta je prešao u Crvenu zvezdu, ali je odmah prosleđen na pozajmicu u Bežaniju, za koju je tokom minule sezone odigrao 25 utakmica i postigao četiri gola.

S druge strane, Nikola Simić je rođen 21. decembra 1996. godine, a seniorsku karijeru je započeo u timu Bežanije. Potom je prešao u ekipu Srema iz Jakova, odakle se pre dve godine preselio u beogradski Sinđelić.

Tokom prošle sezone, za ovog prvoligaša branio je na 26 utakmica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina potpisala Zvezdinog Gojkova i golmana Simića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2018

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Damjan Gojkov i golman drugoligaša Sinđelića Nikola Simić karijeru nastavljaju u Vojvodini...Oni su danas potpisali trogodišnje ugovor sa klubom iz Novog Sada, tri dana pred start nove sezone i duela sa lučanskom Mladosti na "Karađorđu"...Gojkov igra na poziciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.