Minut ćutanja uoči početka meča u La Ligi

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 23:51

Minut ćutanja uoči početka meča u La Ligi

Pre početka predstojećih utakmica La Lige biće održan minut ćutanja u znak sećanja na žrtve koronavirusa, saopštili su Liga i Fudbalski savez Španije.

Minut ćutanja biće održan u Primeri, drugoj i trećoj ligi, kao i utakmicama plej-ofa za ulazak u drugu i treću ligu, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Takmičenje u španskoj ligi nastaviće se u sredu, posle tri meseca pauze zbog pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korona virusa, a prvu utakmicu odigraće drugoligaši Rajo Valjekano i Albasete.

Takmičenje u La Ligi nastavlja se u četvrtak 11. juna utakmicom Sevilje i Betisa. Aktuelni šampion Barselona igraće u subotu protiv Majorke, a Real Madrid dan kasnije igra protiv Eibara.

Barselona je prva na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog Real Madrida, a preostalo je da se odigra još 11 kola.

Utakmice će se igrati bez publike.

Španija je jedna od najugroženijih zemalja pandemijom koronavirusa, sa više od 27.000 potvrdjenih smrtnih slučajeva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Španija složna, minut za žrtve korone

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 00:11

Odaće se pošta preminulima...Pre početka predstojećih utakmica španske fudbalske lige biće održan minut ćutanja u znak sećanja na žrtve koronavirusa, saopštili su danas Liga i Fudbalski savez Španije...Minut ćutanja biće održan u Primeri, drugoj i trećoj ligi, kao i utakmicama plej-ofa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.