Mijat izvukao problem ispod tepiha  oglasio se i Milivojević FOTO

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijat izvukao problem ispod tepiha " "oglasio" se i Milivojević FOTO

Uprkos pobedama i osvajanju grupe u Ligi C Lige nacija, i dalje nisu rešeni problemi koji muče nacionalni fudbalski tim već duže od godinu dana.

Još od smene Slavoljuba Muslina nakon što je izboreno mesto na Svetskom prvenstvu, jasno je da u reprezentaciji Srbije nešto "smrdi".

Buru je podigla izjava Luke Milivojevića nakon Svetskog prvenstva, kada je optužio selektora Mladena Krstajića za loše rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Rusiji.

Potom je nezadovoljstvo izostakom iz tima istakao Mijat Gaćinović, a selekciju je, bar dok je selektor Krstajić, napustio i Marija Nastasić.

Konstantno ignorisanje situacije iz redova FSS i guranje celog problema pod tepih, čemu je pomoglo nekoliko pobeda nad Crnom Gorom i Litvanijom su malo umirili situaciju, a onda je sve opet zatalasao Gaćinović.

Fudbaler Ajntrahta je priznao da je neprimereno reagovao zbog toga što ga je Krstajić zamenio već na poluvremenu meča sa Litvanijom (4:1) u utorak, dodavši da nije on najveći problem u reprezentaciji.

U međuvremenu, na Instagramu se "oglasio" pokretač "pobune" Milivojević, fotografijom upravo u belom dresu , uz ikonicu "orla" u opisu iste.

Slika je dvosmislena s obzirom da u belim dresovima igra i njegov klub Kristal Palas, čiji je zaštitni znak takođe "orao".

Međutim, slučajnost je prevelika sa trenutkom u kojem se nalazi Gaćinović. Često kažu da slika govori više od 1.000 reči, pa tako i ova.

U međuvremenu je najavljena nova smena selektora i odlazak Krstajića, koji je nakon Litvanije i sam izjavio da je "daleko mart" za njega i njegov stručni štab.

Nema sumnje da nas zaista čeka nekoliko dugih meseci kada je u pitanju reprezentacija Srbije.

Nadamo se samo da nas to neće koštati još jednog propuštenog Evropskog prvenstva, koje čekamo od 2000.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.