Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 14:54

Mihajlović kandidat za novog trenera Juventusa

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović jedan je od kandidata za novog šefa stručnog štaba Juventusa, prenosi ugledni Korijere delo sport.
Andrea Pirlo sigurno napušta Torino na kraju sezone, a u igri za novog trenera su i Zinedin Zidan, Simone Inzagi, Đenaro Gatuzo i nekadašnji strateg Stare dame Masimilijano Alegri.

Juventus je ove sezone posle devet godina ostao bez šampionske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << titule, a "visi" mu i plasman u Ligu šampiona.
Ukoliko ne izbori plasman u Ligu šampiona, ekipu će verovatno napustiti prva zvezda Kristijano Ronaldo, dok Stara dama ostaje bez Đanluiđija Bufona.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIRLO NAPUŠTA JUVENTUS, MIHA MEĐU KANDIDATIMA: Loša sezona će skupo koštati legendarnog Italijana!

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2021

Postoji još dosta kandidata. Kako piše Korijere delo sport, Siniša Mihajlović je jedan od kandidata za novog trenera Juventusa. Prema njihovim rečima, Andrea Pirlo će na kraju sezone definitivno napustiti klub. Pored nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije, u trci su dosta ozbiljna imena....

Nastavak na HotSport.rs...

HAOS U TORINU: Ronaldo ne priča sa saigračima!

Izvor: HotSport.rs, 12.Maj.2021, 11:48

Sve govori da će jedan od najboljih igrača svih vremena napustiti Juventus! Kristijano Ronaldo izuzetno je nezadovoljan sezonom Juventusa, što bi se moglo reći i za sve navijače. Nakon dugog niza godina Juventus bi mogao da ostane bez Lige Šampiona, što je zaista katastrofa za njih. Prema informacijama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.