Mediji: Jutka opet uhapšen, osumnjičen za proneveru i mahinacije sa zemljištem na Kopaoniku

Izvor: Beta, 27.Apr.2021, 12:23

Mediji: Jutka opet uhapšen, osumnjičen za proneveru i mahinacije sa zemljištem na Kopaoniku

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka jutros je priveden i nalazi se u Kruševcu, a biće prebačen u Specijalno tužilaštvo u Kraljevu, preneli su mediji.Jeličić koji je nedavno odslužio tromesečnu zatvorsku kaznu zbog nedozvoljenih polnih radnji, uhapšen je zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj dok je vodio tu lokalnu samoupravu, saznaje N1.Navodi se da je Jeličić uhapšen zbog sumnje da je iz opštinskog budžeta protivpravno dodelio 2,5 miliona dinara lokalnom fudbalskom klubu Kopaonik 1931, ali i zbog navodnih mahinacija oko državnog zemljišta na toj planini.Blic piše da je oko 6 sati jutros policija opkolila zgradu u kojoj živi, a Jeličić je ubrzo nakon toga i priveden."Nedeljama unazad inspektori iz Službe za borbu protiv organizovanog kriminala češljali su papire u opštini Brus", rekao je za Blic izvor iz opštine.Jeličić je pre samo četiri dana izašao iz zatvora gde je odslužio tromesečnu kaznu zbog nedozvoljenih polnih radnji nad nekadašnjom saradnicom iz opštinske uprave, Marijom Lukić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uhapšen Milutin Jeličić Jutka

Izvor: RTS, 27.Apr.2021

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka uhapšen je jutros, potvrđeno je RTS-u u Ministarstvu unutrašnjih poslova. . Mediji prenose da je uhapšen Jeličić i još nekoliko osoba zbog navodnih malverzacija sa zemljištem na Kopaoniku.. .U MUP-u su za RTS...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.