Mediji: Breša uručila otkaz Baloteliju

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2020, 13:30

Mediji: Breša uručila otkaz Baloteliju

Fudbalski klub Breša odlučio da raskine ugovor sa Mariom Balotelijem pošto se bivši reprezentativac Italije nije pojavljivao na treninzima, preneli su danas italijanski mediji.

Kako navode mediji, advokati kluba su u petak poslali pismo Baloteliju kojim traže raskid trogodišnjeg ugovora.

Baloteli je navodno propustio veliki broj treninga otkako su timovi Serije A počeli da treniraju početkom maja. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

On je tvrdio da ima stomačne probleme i da će klubu poslati lekarska uverenja kao dokaz.

Trener Breše Dijego Lopes je u petak izjavio da je razočaran stavom napadača, dok je vlasnik kluba Masimo Ćelino njegov dolazak u Brešu nazvao greškom.

Baloteli je prošlog leta stigao iz Brešu, a ove sezone je u Seriji A odigrao 19 utakmica i postigao pet golova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Breša uručila otkaz Baloteliju

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2020

Fudbalski klub Breša odlučio da raskine ugovor sa Mariom Balotelijem pošto se bivši reprezentativac Italije nije pojavljivao na treninzima, prenijeli su danas italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.