Mašinac doveo još dva pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac doveo još dva pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka

Poslednjeg dana prelaznog roka u Ženski fudbalski klub Mašinac iz Niša stigle su Ana Ivanov, koja je dosad branila na Farskim ostrvima i nekadašnja igračica Mašinca i Crvene zvezde Tamara Marković.

Golman Ana Ivanov ima 30 godina i nastupala je za subotički Spartak, Lemind Lavice i Klasvik sa Farskih Ostrva. Član je seniorske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbije za koju je branila 16 puta.

Tamara Markovic je bivša igračica Mašinca, a prošle sezone igrala je u beogradskoj Crvenoj zvezdi sa kojom je osvojila Kup.

Pred početak priprema niški klub su pojačale 27-godišnji štoper Nikoleta Nikolić, koja je stigla iz Sarajeva, kao i dvojac iz niškog Radničkog 2012 Jana Stevanović i Ana Lilić, koja će i pomagati šefu stručnog štaba Slobodanu Miletiću.

Iz Mašinca su otišle Jovana Brusin (Sloga Zemun) i Aleksandra Lazarević (Rusija).

Podsetimo, fudbalerke Mašinca su 17. januara počele pripreme, a ekipu očekuju dve pripremne utakmice u Makedoniji i turnir u Grčkoj.

Nastavak takmičenja u Superligi je 17. marta kada niški tim dočekuje Požarevac.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.