Maksimović: Ukrajina ključna, pobeda bi bila veliki korak

Izvor: RTS, 02.Jun.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović: Ukrajina ključna, pobeda bi bila veliki korak

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović kaže da je gostovanje u Ukrajini jedna od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama i da bi trijumf nad direktnim rivalom u Lavovu bio ogroman korak ka plasmanu na prvenstvo Evrope. Reprezentacija Srbije 7. juna gostuje u Lavovu protiv Ukrajine, a tri dana kasnije čeka Litvaniju u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Predstojeća utakmica je jedna od ključnih, iako je početak i ima puno da se igra. Ako osvojimo tri boda, što verujem da hocemo, napravićemo veliki korak ka Evropskom prvenstvu", rekao je Maksimović Tanjugu u Belom dvoru, gde je kompanija "Heineken" organizovala gledanje finala Lige šampiona.

Vezista Hetafea veruje da "orlovi" mogu da nastave sa dobrim partijama od početka novog ciklusa.
"Od Lige nacija smo podigli nivo igara, posebno u Nemačkoj gde smo odigrali nerešeno u meču koji je za nas bio kao kvalifikacioni. Sada smo maksimalno koncentrisani na Ukrajinu, idemo polako i daćemo sve da pobedimo".
Maksimović priznaje da je mnogo rasterećeniji što ostaje u Hetafeu i naredne sezone, u kome je dobio pravu šansu, za razliku od Valensije.
"Valensija je imala pravo preče kupovine ovog leta i Hetafe je otkupio tu opciju. Jako sam srecan što ću biti u istoj ekipi", ne krije zadovoljstvo epilogom Zlatni orlić sa Novog Zelanda.
Maksimović ističe da ostaje žal što Hetade, najjprijatnije iznenađenje španske Primere, nije uspeo da izbori mesto u Ligi šampiona, iako je dugo držao četvrtu poziciju.
"Svakako da smo zadovoljni, imali smo sjajnu i istorijsku sezonu. Ostaje žal za Ligom šampiona, imali smo sve u svojim rukama, a kljucan meč bio je protiv Sosijeda u gostima gde smo izgubili, pa smo morali da se" vadimo" protiv Barselone, što je teško. Bez obzira, napravili smo veliki rezultat i želim da ga ponovimo", zaključio je on.
Reprezentacija Srbije 7. juna gostuje u Lavovu protiv Ukrajine, a tri dana kasnije čeka Litvaniju u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Maksimović: Ukrajina ključna, pobeda bi bila veliki korak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2019

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović kaže da je gostovanje u Ukrajini jedna od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama i da bi trijumf nad direktnim rivalom u Lavovu bio ogroman korak ka plasmanu na prvenstvo Evrope..."Predstojeća utakmica je jedna od ključnih, iako je početak i ima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.