MUSLIN ODLUČIO: Povratak Nemanje Milunovića u reprezentaciju!

Izvor: BKTV News, 21.Sep.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLIN ODLUČIO: Povratak Nemanje Milunovića u reprezentaciju!

Odluka!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin odlučio je koji fudbaleri će istrčati na teren u utakmicama protiv selekcije Austrije u Beču i Gruzije u Beogradu, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji.

Na spisku je povratnik Nemanja Milunović.

Za direktan plasman u Rusiju srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << timu potrebna je jedna pobeda ili dva remija.

Na spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Nikola Maksimović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić, Nemanja Milunović, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina.

Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović.

Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović, Aleksandar Prijović.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Muslin: Nismo još na SP, ali verujem da ćemo biti posle Austrije

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin je rekao da je svestan euforije zbog skoro izvesnog plasmana na Svetsko prvenstvo, ali da neće biti ni najmanjeg opuštanja u ekipi sve dok se i zvanično ne obezbedi put u Rusiju...- Napravila se atmosfera da smo već na SP, ali moramo da uradimo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.