Ljubiša Samardžić je imao još jednu veliku ljubav pored Mirjane, to je otkriveno na snimanju Vrućeg vetra

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Sep.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Samardžić je imao još jednu veliku ljubav pored Mirjane, to je otkriveno na snimanju Vrućeg vetra

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić preminuo je u 81. godini. Talenat ga je predodredio za velike uspehe, a posebnost koju je nosio u sebi učinila ga je legendom. Sa Mirjanom je bio u Braku više od 50 godina.
Međutim, manje poznata strana njegovog života bila je velika ljubav prema Fudbalskom klubu OFK Beograd.
Samardžić je za života bio i predsednik „Romantičara“ sa Karaburme, uvek uz klub i u dobru i u zlu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Od doajena srpskog i jugoslovenskog glumišta oprostili su se i navijači ovog kluba, popularna „Plava unija“.
„Napustio nas je doajen srpskog glumišta i veliki Ofkovac, Ljubiša Samardžić.

Naš Smoki je bio predsednik našeg kluba, uvek bio uz Romantičare i u dobru i u zlu. Na Karaburmu je prestao da dolazi nakon što je došao u sukob sa garniturom ljudi iz uprave iz prošlog saziva“, stoji u saopštenju „Plave unije“.

Samardžić je bio toliko veliki navijač „Romantičara“, da je u zbog fudbala prekidao snimanje serije „Vruć vetar“.
Proslavio se ulogom Šurde u seriji Vruć vetar, a zbog OFK Beograda je ponekada prekidao snimanja jedne od najboljih srpskih serija svih vremena, što je i otkrio u jednom intervjuu.
– Jedini uslov je bio da subotom, kad se odigrava fudbalsko kolo, damo ekipi pauzu od tri sata da Aca (reditelj Aleksandar Đorđević, prim. aut.) i Čkalja odu na utakmicu svoje Zvezde, Bora Todorović na stadion Partizana, a ja kao predsednik na meč OFK Beograda. Uslov je bio da niko, ako izgubi utakmicu, ne sme na setu da bude namćor. Svi su poštovali naše pravilo – rekao je Ljubiša Samardžić.

Na fotografiji koja je u prilogu je jedna od takvih situacija sa utakmice OFK Beograda na utakmici protiv Budućnosti na Omladinskom stadionu 1992. godine u društvu našeg bivšeg fudbalera, a sadašnjeg sportskog direktora, Božidara Milenkovića.
Adio Reume, Šurdo, Cane, Vojo, adio Smoki!
BU94.“
UMRO LJUBIŠA SAMARDŽIĆ U 81. GODINI Ovo je njegov zadnji intervju
POTRESNA SUDBINA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA Sin mu umro u 34. godini od leukemije, a on polako venuo i na kraju svenuo
MAJKA JE ZAGOVALA DRUGU, ON JE HTEO SAMO NJU Kako su se upoznali Ljubiša i Mirjana Samardžić
Bili su muž i žena u više od 25 filmova, evo šta je Ljubiša Samardžić mislio o Mileni Dravić
KAD BI SIN NOĆU PLAKAO, ON JE USTAJAO, PRESVLAČIO GA Ovaj intervju je Mirjana Samardžić dala posle samo 7 godina braka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Adio Šurda, reči su suvišne!" Emotivan oproštaj navijača OFK Beograd od Ljubiše Samardžića! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 09.Sep.2017

Navijači OFK Beograda sa tugom su primili vest o smrti Ljubiše Samardžića, legendarnog srpskog glumca i velikog navijača njihovog kluba...Samardžić je u dva navrata čak bio i predsednik kluba sa Karaburme i bio je redovan posetilac Omladinskog stadiona..."Smoki, večna ti slava!"..Ljubiša Samardžić...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.