Liverpul po oprobanom receptu – Škot i na desnom beku

Izvor: B92, 16.Jun.2022, 23:41

Liverpul po oprobanom receptu – Škot i na desnom beku

Fudbalski klub Liverpul dogovorio je transfer mladog igrača Aberdina Kalvina Remzija, prenose britanski mediji.

Remzi ima samo 18 godina, a jedan je od najtalentovanijih mladih škotskih fudbalera. On igra na poziciji desnog beka, a prošle sezone je nastupio na 33 utakmice za Aberdin, postigao je jedan gol i imao devet asistencija.

"Skaj sport" navodi da su čelnici kluba sa Enfilda izdvojili oko četiri miliona funti obeštećenja za Remzija plus još nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od dva kroz bonuse. Igrač će potpisati ugovor do leta 2027. godine.

Britanski mediji tvrde da ovaj transfer predstavlja iznenađenje jer je pravilo da fudbaleri Aberdina idu prvo u najveće škotske klubove, pa tek u Premijer ligu.

Remzi je treće pojačanje Liverpula u letnjem prelaznom roku posle Fabija Karvalja i Darvina Nunjeza. U isto vreme Džejms Pirs, novinar blizak klubu, je najavio da bi ovo moglo da bude poslednje pojačanje "redsa" u ovom prelaznom roku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.