Lane kao oficir: Prvo osvajamo Belgiju, a onda idemo na Evropu

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lane kao oficir: Prvo osvajamo Belgiju, a onda idemo na Evropu

U reklamnom spotu pred plej of belgijske fudbalske lige našao se i srpski reprezentativac Milan Jovanović, pa je pored onoga što zna na terenu, dobio priliku da pokaže i glumačke sposobnosti.

Anderleht važi za jednog od glavnih favorita za titulu prvaka u Belgiji, a pored Laneta, u spotu su i zadnji vezni Briža Vadis Ođiđa, prvotimac Genta Bernd Tijs i napadač Standarda iz Liježa Meme Tčite.

Njih četvorica glume plemiće koji odlučuju o tome ko zaslužuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da podigne šampionski pehar.

"Titula pripada Anderlehtu, jer smo jedini koji smo je osvajali 30 puta. Prvo osvajamo Belgiju, a onda idemo na Evropu", kaže Lane, sa čime se ne slažu preostala tri "glumca".

Prvo mesto na tabeli u Belgiji zauzima Anderleht sa 63 bodova, drugi je Briž sa 55, iza njega je Gent sa dva manje, dok je Standard peti sa 45, ali su producenti uvereni da mogu da pomrse račune vodećoj trojci u plej ofu.

U belgijskom prvenstvu se posle 30 odigranih kola pristupa plej ofu, u koji ide prvih šest ekipa, koje još po dva puta igraju među sobom, nakon čega se proglašava prvak države.

Povezane vesti: Jovanović spreman za overu pobede iz Atine
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.