Lalatović poslao jasnu poruku, na potezu uprava Voše

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 08:44

Lalatović poslao jasnu poruku, na potezu uprava Voše

Trener Vojvodine nema dilemu da li zaslužuje novi ugovor, ali...

Nenad Lalatović želi da ostane u Vojvodini, navodno, tu odluku deli i uprava kluba, ali se čeka i zvanična obnova saradnje.

Lalatović je Vojvodinu u prvom mandatu predvodio u sezoni 2015/16, kada su "Lale" bile na korak od plasmana u Ligu Evrope i igrale možda i najlepši fudbal u zemlji.

Nakon razočaravajuće prošle sezone, Lalatović je ponovo podigao Vošu, na šta je i sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podsetio.



"Nigde ne žurim i nije na meni da govorim da li treba da produžim ugovor ili ne. Postoji uprava kluba i oni će doneti tu odluku, a rekli su da ćemo produžiti saradnju u ponedeljak. Znam koliko vredim i šta sam sve uradio za Vojvodinu otkako sam došao. Vojvodina je sada jedan drugi tim, mnogo uspešniji i bolji, koji pruža mnogo bolje partije. Treća je na tabeli i može da bude vicešampion Srbije, kao i da igra u polufinalu Kupa. Ako ne produžim ugovor sa Vojvodinom, radiću negde drugde, ali bih voleo da ostanem u Vojvodini"
, rekao je Lalatović za sajt kluba.

Novosađane sada, kao i sve ostale ekipe, čeka pakleni raspored - najpre utakmica sa Čukaričkim, a potom i duel četvrtfinala Kupa Srbije protiv Mladosti.

"Za nas će to biti najteža utakmica, jer sam siguran da Mladost protiv Partizana neće zaigrati u svom najboljem sastavu. Prema informacijama koje imam, oni se čuvaju i treniraju samo za to da nas izbace iz Kupa. Mi se nećemo čuvati za Mladost i sada razmišljam samo o Čukaričkom, jer, iako mi je i taj meč u podsvesti, ne želim da gledam toliko unapred. Oni su svakako najteži mogući protivnik za nas, jer Mladost je organizovan i disciplinovan tim. Kup je najneizvesnije takmičenje i igra se samo jedna utakmica, a kad je tako, onda svako svakog može da izbaci. Kada sam se vraćao u klub, moj zadatak je bio da Vojvodina, posle dve godine pauze, ponovo zaigra u Evropi i nadam se da će sa mnom kao trenerom tamo i zaigrati. Takođe, posle Čukaričkog i Radničkog, voleo bih da sa Vojvodinom po treći put uzastopno učestvujem u polufinalu Kupa Srbije", istakao je Lalatović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović najavljuje ostanak na klupi Vojvodine: Želim Evropu na "Karađorđu"

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020

Vojvodina je trećeplasirana na tabeli, ima ambicije i u Kupu Srbije, kao i mogućnost da se bori za titulu vicešampiona države, ekipa je uspešnija, igra mnogo bolje - kaže Lalatović NASTAVAK saradnje za zajednički izlazak na evropsku scenu. Nenad Lalatović, trener Vojvodine,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.