Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 07:05

LUDI TIKET, utorak, 81.616 dinara: Ko zna - uzima novac i na deset parova

Šest kečeva i po dve dvojke i PPX za sreću

Postoje ti momenti kada ste u tiket toliko sigurni da kasnije žalite što niste uplatili više novca kako bi dobitak bio veći.

Takav osećaj sigurno gaji srećni dobitnik današnjeg LUDOG TIKETA s obzirom da je savršeno ocenio koji će parovi i tipovi da mu donesu isplatu od 81.616 dinara. Uplata jeste bila dobra sa 500 dinara, a ukupni koeficijent 152,55.

-------------------

Misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Šest kečeva (Braga, Benfika, Karabag, Omonija, Kluž i AIK) i po dve dvojke (Zenit i Napoli) i PPX (Lokomotiva i CSKA). To je recept za sreću ako pitate našeg igrača koji je svoj tiket odigrao preko platforme Mozzart Bet.

Najveća neizvesnost bila je u susretu Kluža i Univerzitatee gde su gosti bili daleko opasniji, iako je domaćin rano stigao do pogotka. Srećom po našeg igrača, rezultat se više nije menjao što mu je savršeno odgovaralo.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.