Krstajić vratio Kataija među Orlove, nema Matića!

Izvor: B92, 24.Maj.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić vratio Kataija među "Orlove", nema Matića!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Novo ime u selekciji je samo povratnik Aleksandar Katai, koji je u poslednja dva meseca u sjajnoj formi u američkom Čikago Fajeru.

Katai je postigao tri gola uz četiri asistencije na 11 utakmica u MLS ligi ove sezone. On je šest puta igrao za Srbiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nije bio u planovima selektora od 2016. godine.

"U sjajnoj je formi, već je bio ovde, zna sve momke, oni znaju njega. Odličan momak, sjajan igrač", rekao je selektor Krstajić.

U sastavu nema veziste Mančester junajteda Nemanje Matića zbog povrede, a u odnosu na prethodni meč, u timu nema ni veznog igrača Crvene zvezde Branka Jovičića.

Srbiju će predvoditi naše najveće zvezde Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Adem Ljajić, Nikola Milenković, te kapiten Aleksandar Kolarov...

"Orlovi" će 7. juna gostovati Ukrajini u Lavovu (20.45), a potom 10. dočekuju Litvaniju u Beogradu (20.45), pred praznim trubinama jer je UEFA kaznila FSS zbog navijačkih ispada na meču sa Crnom Gorom u Ligi nacija.

Srbija je kvalifikacije počela na više nego zadovoljavajući način, remijom sa braniocem evropskog trona Portugalom (1:1) u Lisabonu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Veliki povratak Kataija u reprezentaciju Srbije, nema Matića

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2019

Novembar 2016. godine, utakmica sa Velsom (1:1) u kvalifikacijama za Mundijal 2018. U 70. minutu Filip Kostić izlazi iz igre pri zaostatku od 0:1, Aleksandar Katai je na terenu. Poslednji put u dresu reprezentacije Srbije. Sve do danas kada ga je selektor Mladen Krstajić prvi put otkako je preuzeo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.