Krstajić sutra saopštava spisak za Crnu Goru i Rumuniju

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić sutra saopštava spisak za Crnu Goru i Rumuniju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić u petak će se obratiti medijima i javnosti i saopštiti spisak za predstojeće mečeve u Ligi nacija.

Poslednjeg radnog dana poslednje nedelje u septembru selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštiće spisak igrača na koje računa za predstojeće utakmice u UEFA Ligi nacija.

Reprezentacija Srbije gostovaće 11. i 14. oktobra u Podgorici i Bukureštu, a selektor Krstajić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u petak u podne saopštiće imena igrača koji će biti u konkurenciji za duele sa Crnom Gorom i Rumunijom.

Posle svega što se izdešavalo pre prethodnog okupljanja "Orlova" i utakmica sa Litvanijom i Rumunijom biće zanimljivo videti hoće li "pučisti" ponovo biti na spisku državnog tima.

Postoje najave da će Luka Milivojević i Mijat Gaćinović dobiti pozive, a videćemo da li isto važi za Matiju Nastasića i Vladimira Stojkovića.

Srbija se posle dve odigrane utakmice u Grupi 4 Lige C u UEFA Ligi nacija nalazi na drugom mestu sa 4 osvojena boda. Prva je Crna Gora sa istim brojem bodova ali i boljom gol razlikom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROŠLI JE PODIGAO VELIKU BURU, DA LI ĆE I OVAJ: Krstajić sutra saopštava spisak za Crnu Goru i Rumuniju

Izvor: Kurir, 27.Sep.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštiće sutra u sportskom centru u Staroj Pazovi spisak igrača na koje računa za predstojeće mečeve u UEFA Ligi nacija.

Nastavak na Kurir...

LIGA NACIJA: Ovo je Krstajićev IZBOR za Crnu Goru i Rumuniju! Ima IZNENAĐENJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 12:03

Utakmice se igraju 11. i 14. oktobra...Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za naredne dve utakmice u Ligi Nacija, na gostovanju Crnoj Gori (11. oktobra) i protiv Rumunije u Bukureštu 14. oktobra...Za razliku od tima koja je igrao protiv Litvanije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.