Kragujevački fudbalski klubovi prikupljaju pomoć za Mlađana

Izvor: KGsport.info, 18.Sep.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevački fudbalski klubovi prikupljaju pomoć za Mlađana

U četvrtak, 20. septembra od 18 časova na stadionu „Čika Dača“ biće organizovano prikupljanja novčane pomoći za lečenje mladog kragujevačkog fudbalera Mlađana Jovičanca, koji boluje od karcinoma kostiju. Akciji prikupljanja pomoći, pored FK Radnički 1923, oazvali su se i kragujevački klubovi Šumadija 1903, Sušica, Apolon 4, Olimp, Viktorija, Arena i Vašarište.
Mlađan Jovičanac rođen je 2002. godine u Kragujevcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Fudbal je počeo da trenira u Radničkom 1923, a potom je prešao u OFK Beograd. Blistavu fudbalsku karijeru ovog momka prekinula je podmukla i teška bolest, koja mu je dijagnostikovana nakon testova u kragujevačkom Školskom dispanzeru.
Određena mu je hemoterapija na Dečijoj klinici u Tiršovoj, nakon koje postoji mogućnost za dalje lečenje na jednoj dečijoj klinici u SAD-u.
Kako lečenje ove podmukle bolesti iziskuje velika novčana sredstva koja Mlađanova porodica ne može da priušti, FK Radnički 1923 pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za svog nekadašnjeg igrača. Ovoj akciji pridružili su se i ostali kragujevački klubovi, koji će prikupljati pomoć za Mlađana u četvrtak, 20. septembra od 18 časova na stadionu „Čika Dača“.
Svi ljudi dobre volje koji su u mogućnosti da uplate novčanu pomoć za ovog momka, mogu to da učine na tekući račun:
285-2515120000118-29
Primalac: Slavica Jovičanac, Prvog Maja 1, 34 000 Kragujevac

Pomozimo Mlađanu da pobedi u najvažnijoj, životnoj utakmici!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.