Kosović žali što se ne igra u Humskoj i poručuje: Želimo trijumf nad Srbijom

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosović žali što se ne igra u Humskoj i poručuje: "Želimo trijumf nad Srbijom"

Utakmica koju su reprezentacije Crne Gore i Srbije pre mesec dana odigrale u Podgorici označena je kao istorijska. Evo kako sada "Sokolovi" gledaju na drugi okršaj sa našom selekcijom.

Fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore ponovo će odmeriti snage u okviru grupne faze Lige nacija, a subotnja utakmica na stadionu "Rajko Mitić" mogla bi da odluči ko će biti prvoplasirani u Grupi 4 Lige C.

Vezni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Nebojša Kosovića žali što utakmica neće biti odigrana na stadionu u Humskoj, ali u razgovoru za "Vijesti" objašnjava sa kakvim razmišljanjem ekipa ulazi u duel sa Srbijom.

"Pred prvi meč se najviše pričalo o tome da je istorijski, ali za nas je svaki isti i svakom prilazimo na isti način - veoma motivisani. Sada je utakmica možda i takmičarski važnija, jer je u igri još šest bodova, a mi i dalje možemo da budemo prvi", rekao je Kosović.

Crnogorska javnost ocenila je da je utakmica sa Srbijom u Podgorici bila najslabija koju su "Sokolovi" odigrali pod vođstvom Ljubiše Tumbakovića.

"Neke stvari moramo da promienimo u odnosu na prvi meč u Podgorici. Fali nam nekoliko veoma bitnih igrača i to moramo da zaboravimo i da se okrenemo meču koji nam znači puno. Prva utakmica je najavljivana kao posebna, istorijska. Sada na duel sa Srbijom gledamo kao na svaki drugi - želimo trijumf i igraćemo da ga ostvarimo", poručuje vezista reprezentacije Crne Gore.

Selektor "Orlova" Mladen Krstajić ne može da računa na Sergeja Milinković-Savića, ali će i Crna Gora biti oslabljena neigranjem nekoliko bitnih igrača.

"To što nema Milinković-Savića može da nam bude od koristi, ali vidimo da su sada tu Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov, koji su propustili pethodne duele. Srbija, ipak, ima mnogo velikih imena, jaka je i kao tim i individualno, a mi ćemo se truditi da je zaustavimo", dodao je Kosović.

Kako trenutno stoje stvari, Nebojša Kosović će početi subotnju utakmicu jer Nikola Vukčević nije spreman, a Aleksandar Šćekić nije igrao od 21. oktobra kada je na meču sa Spartakom iz Subotice doživeo prelom nosa.

Utakmica 5. kola Lige nacija u Grupi 4 Lige C između Srbije i Crne Gore igra se u subotu, 17. novembra sa početkom od 15 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Radnik stigla TRI POZIVA za REPREZENTACIJU

Izvor: OkRadio.rs, 14.Nov.2018, 13:04

Vranje - Golman Nikola Vasiljević i mladi napadač Radnika, Igor Zlatanović i ovoga puta nosiće dresove reprezentacije Srbije, a dres državnog tima po prvi put će obući i mladi Marko Stoiljković koji će nastupati u selekciji U-18. Vasiljević se priključio timu u Sportskom centru FSS-a u Staroj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.