Kolarov: Treba da budemo tim, nevažno je ko će biti strelac, neka to bude i autogol

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Treba da budemo tim, nevažno je ko će biti strelac, neka to bude i autogol

„Naš poraz protiv Danske bio je kulminacija jednog stanja. Sa novim selektorom imamo puno elana“, rekao je igrač Mančester Sitija

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov, jedan od najiskusnijih u timu selektora Radovana Ćurčića, potvrdio je da se potpuno oporavio od povrede i da spreman ulazi u okršaj za Portugalijom.

„U fudbalu nema slučajnosti, kao ni u životu. Naš poraz protiv Danske bio je kulminacija jednog stanja, jer ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ni pre te utakmice nije pokazivala uobičajenu moć. Mi sada iznova krećemo i daleko od toga da smo se predali. Sa novim selektorom imamo puno elana da protiv jakog rivala pokažemo šta zapravo možemo“, rekao je Kolarov.

On smatra da ima još mnogo prostora, bez obzira na rezultat u Lisabonu, da se Srbija vrati u trku za osvajanje mesta koje vodi na prvenstvo Evrope.

„Nama je bitan rezultat. Nevažno je ko će biti strelac, samo da postignemo gol. U Lisabonu treba da budemo tim, a ko će biti strelac uopšte nije važno. Neka to bude i autogol“, konstatovao je Kolarov, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Na pitanje koliko ih selektor Churčić upozorava na igru Kristijana Ronalda, Kolarov je odgovorio.

„Posvećeni smo njegovoj igri, imamo dovoljno informacija, ali Portugalija nije samo Ronaldo. Ona ima još mnogo sjajnih fudbalera, na koje moramo da obratimo pažnju“.

Iskusni fudbaler poručio je da ceo državni tim protiv Portugalije mora da deluje oprezno od prvog do, kako je rekao, 95. minuta, jer protivnik ima izuzetan individualni kvalitet.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kolarov: Krećemo iznova, nismo se predali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2015

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov, jedan od najiskusnijih u timu selektora Radovana Ćurčića, potvrdio je da se potpuno oporavio od povrede i da spreman ulazi u okršaj za Portugalijom..."U fudbalu nema slučajnosti, kao ni u životu. Naš poraz protiv Danske bio je kulminacija jednog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.