Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 23:06

Klop potpuno realan: Ne možemo da pregovaramo o smanjenju plata i da dovodimo igrača od 60.000.000

"Pre šest, sedam nedelja nismo znali da li ćemo moći ponovo da igramo ove godine. A sad startujemo odmah. Ponašamo se kao da je sve sređeno, a nije sređeno", kaže Nemac

Jirgen Klop spušta loptu kada su u pitanju planovi na transfer tržištu i govori o tome kako nije u redu da sa jedne strane pregovarate sa igračima o smanjenju plata, dok sa druge dovodite pojačanje od 50 ili 60.000.000 funti.

Nemac ne sumnja u kvalitete Tima Vernera i Kaja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Haverca, ali napominje da se do skoro nije znalo ni da li će se igrati fudbal, a sada se već priča o velikim transferima.

"Na ovoj planeti ima puno dobrih igrača. Verner je sjajan, baš kao i Haverc. Pravo vreme, prilika - sve se mora poklopiti. Pre šest, sedam nedelja nismo znali da li ćemo moći ponovo da igramo ove godine. A sad startujemo odmah. Ponašamo se kao da je sve sređeno, a nije sređeno. Koristimo ovaj mali prostor koji nam je ostao da igramo fudbal. Sve ostalo ćemo videti kada će se dogoditi. Ne možemo se pretvarati da će sve biti u redu u budućnosti", rekao je Klop za Sky Germany.

U međuvremenu Čelsi je izgleda rešio posao oko dovođenja Vernera za 55.000.000 evra, iako su to iz Lajpciga demantovali. Klop sa druge strane poručuje da nije realno pričati o velikim transferima u ovom trenutku.

"U Engleskoj postoje razne vrste glasina o tome koga će Junajted odabrati, a koga Čelsi. U Liverpulu je trenutno tiho, to sa sigurnošću mogu reći. Mi ne znamo kada ćemo ponovo moći da igramo, a zavisimo od prihoda. U ovom trenutku nemate pojma koliko ćete zaraditi. Trenutno svi klubovi gube novac. Sezonske karte verovatno nećemo prodavati sledeće sezone, bar ne sa prvih 10 ili 15 utakmica. VIP mesta neće biti prepuna i ulaznice se neće prodavati, što će imati uticaja na ostale partnere. Stvari će izgledati malo drugačije. Igračima morate da objasnite kako sa jedne strane pregovarate o smanjenju plate, a sa druge dovodite igrača za 50.000.000 ili 60.000.000 funti", jasan je strateg Liverpula.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.